ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ήβη Αδάμου: Τι ετοιμάζει λίγο πριν γεννήσει;

Η Ήβη Αδάμου επανεμφανίζεται δισκογραφικά, στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής αλλά και της καριέρας της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της προσωπικής ζωής και της επαγγελματικής καριέρας της.

Σε καλλιτεχνικό επίπεδο την απολαύσαμε σε διπλό ρόλο, στη σκηνή και στο θεατρικό σανίδι, ενώ από την άλλη πλευρά περιμένει τον καρπό του μεγάλου έρωτα που τη συνδέει με το Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους.

Η Ήβη Αδάμου δίνει συνέχεια στη δημιουργικά γόνιμη σεζόν και επανεμφανίζεται δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Πάμε Και Μη Ρωτάς».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια γράφει για πρώτη φορά τη μουσική και μοιράζεται με το κοινό άλλη μία πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της. Ως συνήθως, τους στίχους προσθέτει ο πολυσύνθετος Μιχάλης Κουινέλης, συνοδοιπόρος της Ήβης Αδάμου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Αν και οδεύει προς το τέλος της εγκυμοσύνης της η τραγουδίστρια βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασιών για το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα, και φροντίζει να το υπενθυμίζει στους θαυμαστές της με τις αναρτήσεις της στα social media.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS