ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

iPhone 15 και Apple Watch Ultra: Παρουσιάστηκαν το νέα μοντέλα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κυκλοφορία, τις αλλαγές και τις τιμές τους.

Μαρία Καραμάνου

Τα νέα iPhone 15 ανακοινώθηκαν από την Apple κατά την ετήσια φθινοπωρινή εκδήλωσή της στην Καλιφόρνια. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα:

1. iPhone 15: Τιμή 799 δολάρια.
2. iPhone 15 Plus: Τιμή 899 δολάρια.
3. iPhone 15 Pro: Τιμή 1.099 δολάρια.
4. iPhone 15 Pro Max: Τιμή 1.299 δολάρια (1.099 δολάρια αυτή τη στιγμή).

Τα νέα μοντέλα iPhone 15 διαθέτουν βελτιώσεις στην κάμερα με σταθεροποίηση εικόνας, βελτιστοποίηση 2x και αναβαθμισμένη λειτουργία πορτρέτου. Επίσης, προσφέρουν κινηματογραφική λήψη σε ανάλυση 4Κ. Τα χρώματα που θα είναι διαθέσιμα είναι λευκό, μαύρο, ροζ, πράσινο και κίτρινο, με δύο διαφορετικά μεγέθη οθονών: 6,1 ίντσες για το iPhone 15 και 6,7 ίντσες για το iPhone 15 Plus.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα διαθέτουν υποδοχή φόρτισης USB-C, λόγω της υποχρέωσης συμμόρφωσης με τον κανονισμό της ΕΕ. Τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν πλαίσια τιτανίου αντί για πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι. Η διάθεση των νέων iPhone 15 στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, με παρόμοιες ημερομηνίες κυκλοφορίας και στην Ελλάδα καθώς και Κύπρο.

Photo By @goris.sky On Instagram

Η Apple ανακοίνωσε το iPhone 15, το οποίο διαθέτει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της φωτογραφίας. Αν και από πρώτη ματιά μοιάζει παρόμοιο με το προηγούμενο iPhone 14 Pro, υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές:

1. Μεγαλύτερη μπαταρία: Η Apple αναφέρει ότι το iPhone 15 έχει μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη χωρητικότητα.

2. Κάμερα: Το iPhone 15 διαθέτει μια κάμερα με δυνατότητα λήψης σε 48 MP, χωρίς την προσθήκη μιας τρίτης κάμερας όπως στο προηγούμενο μοντέλο iPhone 14 Pro. Αυτή η βελτίωση σημαίνει αναβαθμισμένες δυνατότητες λήψης φωτογραφιών.

3. Τεχνητή Νοημοσύνη: Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στις εφαρμογές της κάμερας επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών και των λήψεων, ενισχύοντας την απόδοση της συσκευής στον τομέα της φωτογραφίας.

Photo By @goris.sky On Instagram

Τα νέα Apple Watch παρουσιάστηκαν με δύο διαφορετικές εκδόσεις: το Apple Watch Ultra και το απλό Apple Watch. Το Apple Watch Ultra απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής απόδοσης για περιπέτειες και αθλητισμό. Σε αυτήν τη νέα έκδοση, το Apple Watch Ultra 2, υπάρχει μια αναβαθμισμένη οθόνη που μπορεί να εμφανίσει παράλληλα περισσότερα μεγέθη και δείκτες, όπως πυξίδα, υψόμετρο, χρόνος, ταχύτητα, και άλλα. Η αυτονομία του έχει επίσης βελτιωθεί, και τώρα διαρκεί έως 36 ώρες με μία φόρτιση ή έως 72 ώρες σε οικονομική λειτουργία.

Photo By @goris.sky On Instagram

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, το Apple Watch Ultra κοστίζει 799 δολάρια, ενώ το απλό Apple Watch ξεκινά από 399 δολάρια. Αυτά τα νέα ρολόγια αποτελούν την πρώτη σειρά προϊόντων της Apple με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες και αυξημένη αυτονομία.

Στην παρουσίαση του Apple Watch 9, η Apple δίνει μεγάλη έμφαση στη συνεχή παρακολούθηση των υγειονομικών δεικτών του χρήστη και στην πρόληψη επικίνδυνων καταστάσεων. Στο εισαγωγικό βίντεο παρουσιάστηκαν πραγματικά περιστατικά όπου η έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών στον καρδιακό παλμό, την πίεση, ή ακόμη και η ανίχνευση προσεχών τροχαίων ατυχημάτων, σώσανε ζωές ανθρώπων.

Photo By @appledsign On Instagram

Φέτος, η παρουσίαση έχει την ονομασία "Wonderlust" από την Apple, μια λέξη παιχνίδι στα αγγλικά. Η αρχική λέξη είναι "wanderlust," μια λέξη σύνθετη που σημαίνει "πάθος για περιπλάνηση" στα γερμανικά. Αντικαθιστώντας μόνο ένα γράμμα, το "wander" μετατρέπεται σε "wonder," που στα αγγλικά σημαίνει "θαύμα" ή "θαυμασμός."

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS