ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

iPhone 15 Pro: Οι αλλαγές στα χαρακτηριστικά του αλλά και στην τιμή

Υπάρχει περίπτωση να λανσαριστούν μοντέλα Ultra.

Μαρία Καραμάνου

Με τον Σεπτέμβριο να πλησιάζει και να είμαστε μία ανάσα μακριά του, οι λάτρεις και φανς των προϊόντων της εταιρείας Apple περιμένουν με αγωνία το event για την παρουσίαση του νέου iPhone 15. Φέτος, η πολυαναμενόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί. 

Photo By @icefnews On Instagram

Οι χρήστες όμως αναμένουν να δουν τι καινούριο θα δούμε και τι να περιμένουμε από το νέο iPhone 15 Prο. Μία αλλαγή που αναμένεται να δούμε είναι η αλλαγή στην παλέτα των χρωμάτων καθώς οι κλασικές μπλε αλλά και μαύρες επιλογές θα μείνουν αλλά κάτι καινούριο έρχεται. Μία φυσική απόχρωση τιτανίου με παραλλαγή σε ασημί χρώμα ανάμενεται να εμφανιστεί. Για τους λάτρεις του χρυσού χρώματος δεν θα υπάρχει κάτι αφού το νέο μοντέλο δεν θα κυκλοφορήσει σε χρυσό. 

Όσο αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα δούμε μία μεγάλη μετάβαση σε USB-C, κάτι που αποτελεί μία μεγάλη και καθοριστική αλλαγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αλλαγή έρχεται ως απάντηση στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου το USB-C θα γίνει το πρότυπο για όλα τα tablet και τα smartphones που πωλούνται από το επόμενο έτος.

Photo By @atuos_user On Instagram

Μία άλλη αλλαγή που θα δούμε είναι η απομάκρυνση από την κλασική θύρα Lightning. Το Engadget αποκάλυψε επίσης την πιθανότητα να υπάρχει λεπτότερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη αλλά και ενός έξτρα πλαισίου από τιτάνιο. Οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν το iPhone 15 Pro έαν θέλουν να έχουν σύνδεση Wi-Fi 6E. Επισης, στη συλλογή υπάρχει περίπτωση να προστεθούν και μοντέλα Ultra.

Στις τιμές δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, είναι πιθανό να υπάρξουν αυξήσεις 100 με 200 ευρώ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS