ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η απεργία του Hollywood έβαψε στα μαύρα τη Βενετία

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η 80η τελετή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε με μια αργόσυρτη τελετή έναρξης, που υιοθέτησε μια πιο διακριτική προσέγγιση από ποτέ προηγούμενες φορές. Συνήθως, το κινηματογραφικό γεγονός που πραγματοποιείται ετησίως στο ήσυχο νησί Lido της Βενετίας, μαγνητίζει την παρουσία των μεγαλύτερων ονομάτων της βιομηχανίας του κινηματογράφου, που συνοδεύουν τις νέες τους ταινίες στην προώθηση τους.

Το κόκκινο χαλί ακτινοβολεί πάντα με τη λάμψη και το glamour του Χόλιγουντ, καθώς ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί και εκθαμβωτικές γυναίκες ανεβαίνουν τα σκαλιά του Palazzo del Cinema για να απαθανατιστούν στον φωτογραφικό φακό. Παρόλα αυτά, φέτος η ατμόσφαιρα ήταν πιο χαλαρή λόγω της διαρκούς απεργίας του σωματείου ηθοποιών SAG-AFTRA. Το κόκκινο χαλί ακτινοβολούσε λιγότερο, αφού έλειπαν οι επώνυμες προσωπικότητες, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η 80ή εκδήλωση της Βενετίας ξεκίνησε με την προβολή της ιταλικής ταινίας «Comandante», που αφηγείται μια ιστορία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπό τη σκηνοθεσία του Εντοάρντο Ντε Άντζελις. Η διοργάνωση θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με την προβολή του ισπανόφωνου δράματος της Netflix, «Society of the Snow».

Οι ταινίες που προβάλλονται διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες, με τις κορυφαίες να αναμένουν την απονομή του επιθυμητού Χρυσού Λέοντα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS