ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καμίλα: Έτσι έγραψε ιστορία στη μοναρχία

Η απουσία του βασιλιά Καρόλου από τα βασιλικά καθήκοντα του, της έδωσε το έναυσμα να αναλάβει περισσότερες ευθύνες και να αποδείξει ποια είναι.

Μαρία Καραμάνου

Η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε μια σημαντική εμφάνιση την περασμένη Πέμπτη, αντικαθιστώντας τον σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, σε μια αρχαία τελετή που χρονολογείται από το 600 μ.Χ. Αυτή η ενέργεια αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη βασιλική ιστορία και αντικατοπτρίζει τη συνέχιση της παράδοσης και της επικράτησης της βασιλικής αυθεντίας.

Κατά τη διάρκεια της Βασιλικής Λειτουργίας της Κυριακής στον Καθεδρικό Ναό του Worcester, η βασίλισσα Καμίλα μοίρασε τα δώρα της Βασιλικής Κυριακής εκ μέρους του συζύγου της. Αν και ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να παραστεί φέτος λόγω περιορισμών υγείας, η παρουσία της βασίλισσας Καμίλα στην τελετή αντιπροσώπευε την ακλόνητη στήριξη και τη συνεχή δέσμευση της βασιλικής οικογένειας προς τις παραδόσεις και τα θρησκευτικά τελετουργικά.

Επιπλέον, παρά την απουσία του βασιλιά Κάρολου, η Καμίλα προσέφερε ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο αναπαράχθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Το μήνυμα περιελάμβανε την ανάγνωση ενός αποσπάσματος από το Ευαγγέλιο κατά Ιωάννη, ενώ ακολουθούσε ένα προσωπικό μήνυμα από την ίδια τη βασίλισσα.

Με αυτές τις ενέργειες, η βασίλισσα Καμίλα αποτίει φόρο τιμής στην παράδοση και στη θρησκευτική κληρονομιά της Βρετανίας, ενισχύοντας την ενότητα και τη συνοχή της βασιλικής οικογένειας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Daily Mail ανέφερε ότι «Η Καμίλα είναι έτοιμη να γίνει η πρώτη σύζυγος που θα παρέδιδε τα δώρα της Μεγάλης Δευτέρας. Eιδικά σχεδιασμένα δώρα διανέμονται κάθε Μεγάλη Πέμπτη, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την Πέμπτη πριν από την Κυριακή του Πάσχα, σε τοπικούς συνταξιούχους σε μια λειτουργία που θυμίζει τον Ιησού που πλένει τα πόδια των Αποστόλων στο Μυστικό Δείπνο». 

Στο ηχογραφημένο μύνημα του, ο μονάρχης τόνισε, «Κυρίες και κύριοι, είναι, για μένα, μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σας. Η λειτουργία της Κυριακής του Αγίου Πνεύματος έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Έχει την προέλευσή της από τη ζωή του Κυρίου μας, ο οποίος γονάτισε μπροστά στους μαθητές του και, προς μεγάλη τους έκπληξη, έπλυνε τα κουρασμένα από το ταξίδι πόδια τους. Και, όπως μόλις ακούσαμε, με τον τρόπο αυτό έδωσε σκόπιμα σ' αυτούς και σε όλους μας ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει να υπηρετούμε και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS