ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κάρολος: Λανσάρει νέα συλλογή με τον οίκο Burberry

Η αγάπη του Καρόλου για τη μόδα είναι γνωστή και στην καινούρια συλλογή φουλαριών της Burberry αναδεικνύει την αγάπη του για την φύση.

Μαρία Καραμάνου

Η κατοικία Highgrove στο Gloucestershire αποτελεί έναν από τους εντυπωσιακότερους κήπους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μεταμόρφωση που έχει πραγματοποιήσει ο πρίγκιπας Κάρολος σε αυτούς τους κήπους από τη δεκαετία του 1980 είναι εντυπωσιακή και έχει εμπνεύσει πολλούς. Η συλλογή φουλαριών και καπαρντίνων από τον οίκο Burberry, εμπνευσμένη από τους κήπους του Highgrove, φαίνεται να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για να φέρει τον αέρα και την ομορφιά των κήπων αυτών στον κόσμο της μόδας.

Η Holly Mills, με την εκπληκτική της τέχνη, φαίνεται να αποτύπωσε με μεγάλη επιδεξιότητα την ομορφιά και την ατμόσφαιρα των κήπων, κάνοντας τα κομμάτια αυτά ακόμα πιο μοναδικά και ελκυστικά. Η συνδυασμένη προσπάθεια του πρίγκιπα Κάρολου με τη δημιουργική αισθητική της Holly Mills και τον κορυφαίο οίκο μόδας Burberry αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα συνεργασίας και έμπνευσης.

«Φτιαγμένα στην Ιταλία, τα πρώτα τέσσερα φουλάρια περιέχουν οργανικό μετάξι και έχουν χειροποίητο τελείωμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής», αναφέρει το King’s Foundation το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαχείρισή τους.

Η συνεργασία του οίκου Burberry με τη βασιλική οικογένεια είναι επίσης γνωστή και έχει βαθιές ρίζες στη βρετανική κουλτούρα. Η διάθεση της νέας συλλογής σε καταστήματα του οίκου Burberry και των Highgrove, καθώς και η διαθεσιμότητά της online, επιτρέπει στο κοινό να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα μοναδικά κομμάτια.

Η κυκλοφορία δεύτερης συλλογής με φουλάρια αντιπροσωπεύει μια συνέχεια της επιτυχίας που γνώρισε η προηγούμενη συλλογή, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του κοινού για αυτού του είδους τα προϊόντα. Επίσης, η προηγούμενη συλλογή φουλαριών για την εορταστική στέψη του βασιλιά Καρόλου αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της συνεργασίας αυτής.

Η δημιουργία μιας προηγούμενης συλλογής luxury αντικειμένων από τους μαθητές του εκπαιδευτικού προγράμματος Modern Artisan, η οποία εμπνεύστηκε από τη γη του Gloucestershire, αποτελεί ένα ενδιαφέρον παράδειγμα συνδυασμού παραδοσιακών και σύγχρονων στοιχείων με έμφαση στη βιωσιμότητα και την τέχνη.

Η εξοχική κατοικία του Highgrove αποτελεί πράγματι έναν ιδιαίτερο τόπο, όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει επενδύσει πολλή αγάπη και προσοχή στη δημιουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον περιβάλλοντος.

Το άνοιγμα των κήπων στο ευρύ κοινό από το 1996 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την ομορφιά τους, ενώ τα μαθήματα που διοργανώνονται από το King’s Foundation προσφέρουν μια ευκαιρία για εκμάθηση και εξέλιξη σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της τέχνης του κεντήματος υψηλής ραπτικής με τη συνεργασία της Chanel.

Αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν έναν τρόπο για το Highgrove να μοιραστεί την ομορφιά και την πολιτιστική του κληρονομιά με το ευρύ κοινό, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των επισκεπτών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS