ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Kate: Μάλλον πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «υποβλήθηκε σε υστερεκτομή».

Μαρία Καραμάνου

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche, με έδρα το Λονδίνο και εξειδίκευση στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, έριξε το φως σε ένα σημαντικό θέμα που αφορά την Kate Middleton. Σύμφωνα με αποκαλύψεις του σε συνέντευξή του στο περιοδικό Gala, αναφέρθηκε στην ύπαρξη καρκίνου που αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επικαλούμενος αξιόπιστη πηγή.

Η επιστροφή της Middleton στα βασιλικά της καθήκοντα φαίνεται ότι πλησιάζει. Σε ερώτηση σχετικά με το πότε αναμένεται να επιστρέψει, ο Roche εκτιμά ότι η πιθανότερη χρονική στιγμή θα είναι μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου. Επιπλέον, προβλέπει ότι η επιστροφή της θα σηματοδοτηθεί με την παρουσία της στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ.

Αυτή η ανακοίνωση δημιουργεί μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας, καθώς και τον τρόπο που θα επηρεάσει το ρόλο της στη βασιλική οικογένεια και τις δραστηριότητές της στο μέλλον. Παράλληλα, η επιστροφή της στη δημόσια σφαίρα θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και αναδιαμορφώνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα, ο Marc αποκάλυψε πως, «Όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο». 

Και συνέχισε λέγοντας, «Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της». 

Για την αποκάλυψη της πριγκίπισσας μέσω ενός βίντεο αποκάλυψε, «Η Kate είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Προσέχει πάντα πολύ την εμφάνισή της, την εικόνα της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει πολύ λίγο. Και όπως έλεγε πάντα η βασίλισσα Ελισάβετ "πρέπει να σε δει κανείς για να σε πιστέψει". Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκηνοθεσία αυτού του βίντεο. Μόνη της σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν, με ελάχιστο μακιγιάζ, με μοναδικό βασιλικό στοιχείο το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana. Η Middleton θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στο λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, η οποία δεν στηρίζει τόσο πολύ τη μοναρχία».

Ενώ για την κρίση του παλατιού ανέφερε, «Πρέπει να δούμε τα γεγονότα ιστορικά. Αν συγκρίνετε τις αποκαλύψεις για τις ασθένεις του Καρόλου και της Kate με τις μεγάλες κρίσεις που βίωσε το Στέμμα, δηλαδή την παραίτηση του Εδουάρδου Η΄ το 1936, το annus horribilis της βασίλισσας Ελισάβετ το 1992, με τον χωρισμό των τριών από τα τέσσερα παιδιά της και την πυρκαγιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, και στη συνέχεια το 1997 με τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana, η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη. Αντιθέτως, η δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας έχει φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, πανομοιότυπο με τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ανακοίνωση των ασθενειών του βασιλιά Καρόλου και της Middleton προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας για το Στέμμα». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS