ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όσα είπε η ίδια στην ανάρτησή της.

Είναι γνωστό από τα τόσα χρόνια κοινών εμφανίσεων και τις τόσες δηλώσεις που κάνουν οι Δούκες του Cambridge ότι ο έρωτας και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Αυτό φαίνεται και μέσα από τον θαυμασμό που αντανακλά η ίδια στην δύναμη που χρειάζεται – ταυτόσημη με τους σούπερ-ήρωες να αντιμετωπίζει κάποιος την μεγάλη ευθύνη του διαδόχου του θρόνου.

Πάντως, η ίδια πιστεύει ότι ο πρίγκιπας William θα πρέπει να μεταμφιεστεί σε Spider-Man, φυσικά για καλό σκοπό, τουλάχιστον αυτό είχε δηλώσει σε μια πρόσφατη συνομιλία που είχε για το νέο της project ‘Hold Still’.

Η αναφορά γίνεται μέσα από ένα καινούριο βίντεο που ανέβασε στον βασιλικό λογαριασμό της με τον πρίγκιπα William στο Instagram, στο οποίο μιλά με τον Jason Braid, έναν δάσκαλο πολεμικών τεχνών, που αποφάσισε μαζί με τον φίλο του Andrew Baldock να διασκεδάσουν τα παιδιά, εν μέσω καραντίνας, με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, μεταμφιέστηκαν σε Spider-Man και ενσάρκωσαν πλήρως τον ρόλο επισκεπτόμενοι τα παράθυρα των παιδιών.

Στο βίντεο, μπορεί κάποιος να δει τον ίδιο να κάνει μια από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Spider-Man, με τα παιδιά να τον κοιτούν ενθουσιασμένα, αυτό αποτελεί και ένα από τα 100 «εκθέματα» που παρουσιάζονται στην έκθεση της Kate ‘Hold Still’.

Φυσικά η ίδια δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει ότι ο Spider-Man θα άρεσε πολύ και στα δικά της παιδιά αν εμφανιζόταν στα παράθυρά τους, λέγοντας ότι «μάλλον πρέπει να πάρω στον William μια στολή» αν και είναι σίγουρη ότι ίσως να μην τα καταφέρει και τόσο καλά όσο ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ