ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κατερίνα Καινούργιου: Ο «ερωτικός πόλεμος» με την Σπυροπούλου και η δημόσια αγανάκτηση

Δέσποινα Άσπρου

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού καθώς έκανε λόγο για «ερωτικό πόλεμο» της ίδιας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα μάτια του νέου συντρόφου της Σπυροπούλου, Φίλιππου Βαρβέρη ,τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως «χάρισε» στη διάσημη συνάδελφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη νέα της σχέση

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας φλέρταρε έντονα την Κατερίνα Καινούργιου αλλά εκείνη δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα τελικά να βρει παρηγοριά... στην αγκαλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Διαβάζοντας λοιπόν το δημοσίευμα η Καινούργιου δεν μπόρεσε να το προσπεράσει, αφού εμφανώς την ενόχλησε έντονα. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ γέλασα πάρα πολύ, τι είναι αυτά; Είναι δυνατόν; Να τους πάρουμε για τα διλήμματα… Τον Φίλιππο Βαρβέρη, τον γνωρίζω κοινωνικά από κοινές παρέες… Ούτε έχουμε βγει, ούτε τίποτα ερωτικό! Πραγματικά πιστεύετε ότι θα έβγαινα με κάποιον που το επίθετό του έχει τόσα «ρ»; Δεν είναι καθόλου ωραίο ούτε για την Κωνσταντίνα ούτε για τον Φίλιππο, δεν ισχύει τα γνωρίζω και τα συμπαθώ και τα δυο τα παιδιά. Σε καμία περίπτωση δεν είχα ποτέ τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο… άκυρο όλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS