ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Για την οικογενειακή του ευτυχία και φυσικά το γιο του Γιώργο -΄Ικαρο μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο ηθοποιός μιλώντας στην Real τόνισε πως από δω και πέρα δεν θα ήθελε να κάνει άλλο παιδί και εξηγεί τους λόγους: 

«Καµαρώνω για το ευαίσθητο, γλυκό 10χρονο αγόρι µου! ∆εν µιλώ συχνά γι' αυτόν γιατί µου έρχεται στο νου η παροιµία που µου έχει µάθει η µαµά µου: «Άλλοι δεν γεννήσανε, µόνο η Μαριώ τον Γιάννη» (σ.σ.: γελάει). Ξεκινάω να µιλώ για το παιδί και φουσκώνω από χαρά και καµάρι... Έχουµε µια υπέροχη σχέση, όπως γερή είναι η σχέση µου µε τη µητέρα του, την Έρση, και τον πατριό του. Φτιάξαµε ένα «µοντέλο» που δεν είναι σύνηθες στη χώρα µας, αλλά µας γεµίζει δύναµη και αγάπη. Τα παιδιά του Πέτρου (σ.σ.: ο Πέτρος Μπούτος παντρεύτηκε την πρώην σύζυγό του και ζουν µε τον γιο του και τα δικά τους παιδιά) λένε τη µαµά µου «γιαγιά», ενώ τον δικό του σηµαντικό ρόλο παίζει και ο πρώην πεθερός µου που είναι ιδανική πατρική φιγούρα... Βρισκόµαστε όσο πιο συχνά µπορούµε, το απολαµβάνουµε και τα καλοκαίρια τα περνάµε όλοι µαζί στην πανέµορφη Ικαρία».

Τι λέει ο ίδιος για ένα δεύτερο παιδί; «Όχι, δεν θα ήθελα. Και δεν προβλέπεται. ∆εν θα συνιστούσα σε έναν άνθρωπο σαν εµένα να ξαναφτιάξει ένα τέτοιο µοντέλο οικογένειας. Με απορροφά τόσο πολύ η δουλειά µου, που αισθάνοµαι ότι δεν είµαι οικογενειάρχης µε τον τρόπο που ήταν ο πατέρας µου. Κι επειδή είµαι πολύ ενοχικός, φοβάµαι ότι αυτό θα οδηγούσε πάλι σε µια προβληµατική σχέση µε δύο θαµπούς ανθρώπους ή σε έναν δεύτερο χωρισµό µε παιδί. ∆εν θα ήθελα να µου συµβεί ξανά. Έχω δει ανθρώπους να χωρίζουν δεύτερη φορά και τρίτη και να µοιράζουν τον χρόνο τους ανάµεσα σε σπίτια: της πρώτης γυναίκας, της δεύτερης, της τρίτης... Άλλωστε, έχω ήδη µια πολύ στενά συνδεδεµένη οικογένεια, γιατί να κάνω ένα τέτοιο βήµα; Νιώθω την ευλογία να έχω µια πλήρη οικογένεια, η οποία ζει σε άλλο σπίτι»!

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ