ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μ.Χατζηγιάννης: ''Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη''

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε ανάμεσα σε άλλα στον ρόλο που έχει παίξει η Ζέτα Μακρυπούλια στη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στην στηρίξή της σε μια δύσκολη περίοδο που πέρασε.

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

Σχολιάζοντας τα προηγούμενα δέκα χρόνια της ζωής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποστήριξε πως υπήρξαν δυσκολίες αλλά ο ίδιος είχε την αγαπημένη του, Ζέτα στο πλευρό του.

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε τρυφερά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το video:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS