ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Master Chef: Η ενόχληση του Συμεωνίδη για τον διπλοπρόσωπο Τζώρτζη

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης ήταν ο παίκτης που είδε την πόρτα εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής, μετά την αστοχία που είχε με το πιάτο του. Ο πρώην παίκτης του Master Chef βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και μίλησε για τις δυσκολίες της δοκιμασίες αλλά και τον συμπαίκτη του Τζώρτζη ο οποίος άλλα έλεγε μπροστά του και άλλα έλεγε στις κάμερες.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τον συμπαίκτη του λέγοντας: ''Δεν το περίμενα. Δεν θα έπρεπε να μου το δείχνει και μπροστά μου όλο αυτό που λέει στην κάμερα; Εξεπλάγην. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα από τον Τζώρτζη. Ήταν από τα άτομα που μπορεί και να συμπάθησα, αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι το διπρόσωπο. Εγώ θεωρούσα ότι ο Τζώρτζης με συμπαθεί κιόλας'', είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος πρόσθεσε πως: ''Θα πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος για να κυκλοφορήσει έξω όταν θα βγει από το παιχνίδι. Αισθάνθηκα πως άλλα λέει, κι άλλα κάνει και άλλα λέει σε άλλους'' δήλωσε απογοητευμένος αποκαλύπτωντας στην συνέχεια πως στα ρεπό που έχουν οι παίκτες, που τρώνε όλοι μαζί και ψήνουν, ο Τζώρτζης δείχνει να τα έχει καλά με όλους.

Δείτε τις δηλώσεις του στο video που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS