ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

MasterChef 3: Η πρεμιέρα, τα απρόοπτα και ο ρατσισμός

Το MasterChef 3 έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου, φιλοδοξώντας να κερδίσει και φέτος την προτίμηση των τηλεθεατών στην αναζήτηση για τον επόμενο Master Chef της Ελλάδας.

Στο πρώτο επεισόδιο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλούς από τους νέους παίχτες, ενώ δεν έλειψαν οι απαραίτητες ίντριγκες που θα κάνουν πιο "πιπεράτη" τη συνταγή του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν!
Και κάπως έτσι από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και τα απρόοπτα!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δήλωσε συμμετοχή γιατί πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να πάρει τον τίτλο. «Θα είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef», απάντησε η Σπυριδούλα σε ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ωστόσο, αμέσως πήρε την… απάντηση από άλλες δύο γυναίκες που βρίσκονταν στην αίθουσα. «Αυτό θα το δούμε», είπε η πρώτη, με τη Σπυριδούλα να απαντάει: «Γι’ αυτό ήρθα, για να το δείτε». «Σπυριδούλα, προκαλείς από τώρα κι έχεις μπει στη black list, να ξέρεις», ήταν η δεύτερη απάντηση που έλαβε.

Ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για να ξεπεράσει τον εαυτό του. Κι όμως... το κοτόπουλο που τους σέρβιρε ήταν άψητο και οι κριτές δεν θα μπορούσαν να του συγχωρήσουν αυτό το τεράστιο λάθος. «Είναι στο βαθμό του επικίνδυνου το ωμό κοτόπουλο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης του τόνισε με νόημα πως «τη σαλμονέλα την έχεις στο τσεπάκι με αυτό το κοτόπουλο».

Λίγο μετά δεν έλειψε και η συγκήνιση. Η Μαρία Τσαπράνη πήγε στο MasterChef για να αποδείξει η ίδια ότι αξίζει, αλλά και για να περάσει ένα μήνυμα στον γυναικείο πληθυσμό ότι δεν πρέπει ποτέ να νιώθουν πιο αδύναμες από τους άντρες. Η 22χρονη, η οποία παρουσίασε στους κριτές αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας και σάλτσα από θυμάρι, αναφέρθηκε και σε έναν σεφ που είχε σε ένα εστιατόριο, τονίζοντας πως είχε δεχτεί από τον ίδιο μεγάλο ρατσισμό.«Δήλωσα συμμετοχή στο MasterChef για μένα. Ο δεύτερος λόγος είναι για να περάσω ένα μήνυμα στον γυναικείο πληθυσμό ότι δεν πρέπει ποτέ να νιώθουμε πιο αδύναμες από τους άντρες γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος σεφ που δούλεψα μαζί του ήταν πολύ ρατσιστής, δεν ήθελε οι γυναίκες να μπαίνουν στη ζεστή κουζίνα. Και μόλις με έβλεπε μου έλεγε “φύγε από εδώ, οι γυναίκες δεν είναι για τη ζεστή κουζίνα”.

 Ο κριτής προσπαθούσε να του εξηγήσει πως έπρεπε να καθαρίσει τα χόρτα καλύτερα για να μην κρατάνε χώμα και του έδωσε να δοκιμάσει αυτό που είχε ετοιμάσει. «Το κρατς;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης… «Το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο Χρήστος Μπάρκας και ο Πάνος Ιωαννίδης κρατ’σ’ το γέλιο του! «Όχι, όχι το κρατς που κάνει μέσα, είναι χώμα, δεν σου λέω ότι το κράτησες», εξήγησε με καλή διάθεση ο κριτής. «Στα Γιάννενα εμείς τις λέξεις τις κόβουμε» εξήγησε και ο διαγωνιζόμενος χαμογελώντας λίγο αργότερα στην κάμερα... και κάπως έτσι το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε viral!

Το επόμενο ραντεβού των τηλεθεατών με τους νέους επίδοξους κορυφαίους σεφ είναι τη Τρίτη το βράδυ και το Star μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι θα περιμένουμε μέχρι να σερβίρει το "κυρίως πιάτο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS