ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μάθετε όλα όσα πρέπει για το Galaxy Note 7 στο νέο τεύχος «Geek»

Στο νέο τεύχος «Geek»… Samsung Galaxy Note 7 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Αυγούστου, αναμένεται να θέσει νέα στάνταρτ στον τομέα των επαγγελματικών τηλεφώνων, με τη Samsung να συνεχίζει την εντυπωσιακή δουλειά μετά το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S7.

Δέκα εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε. Κάποιοι τις χρησιμοποιείτε ήδη και κάποιοι όχι, το σίγουρο είναι πως όλες αξίζουν μια δοκιμή και ποιος ξέρει, ίσως κολλήσετε μαζί τους.

Τα κλιματιστικά κάνουν… φυλετικές διακρίσεις. Διαβάστε με πιο τρόπο οι επιστήμονες εντόπισαν τις επιδράσεις που μπορεί να έχει στο ανθρώπινο σώμα ένα κλιματιστικό, αναλόγως με το είναι είσαι άντρας ή γυναίκα.

Η Honda ανοίγει τα φτερά της. Η Honda δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αφού φτιάχνει σήμερα από ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης μέχρι αεροσκάφη. Το HondaJet ενσωματώνει καινοτομίες που ετοιμάζονται να αλλάξουν την αντίληψή μας για τα πτητικά μέσα.

Porsche Road Tour 2016. Οδηγούμε στην εξοχή της Κύπρου τέσσερεις ολοκαίνουργιες Porsche, οι οποίες συναρπάζουν με την άρτια τεχνολογία τους και την απόλαυση που προσφέρουν πίσω από το τιμόνι.

O Michael Fassbender επιστρέφει με το κουστούμι του σούπερ ήρωα. Το φαινόμενο του κινηματογράφου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και καταγοητεύει το κοινό με τον καινούργιο του ρόλο του στο X-Men: Apocalypse.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS, Ταξίδια και o πέμπτος τόμος «Ο Πυρομανής» από την Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney μόνο 3.90 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS