ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μια σορός με ένα τσιμεντένιο μπλοκ στην βαλίτσα

Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης έχει ξημερώσει και, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν μέρα χαράς για τον κάθε Κύπριο πολίτη. Τα βλέμματά μας, όμως, ανήμερα του Πάσχα, είναι στραμμένα στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό και στην λίμνη «Μεμί» του Ξυλιάτου, όπου τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, αλλά και των μελών της ιδιωτικής εταιρείας, διεξάγουν έρευνες και ετοιμάζουν επιχείρηση ανάσυρσης δύο ταξιδιωτικών βαλιτσών, που πιστεύεται ότι περιέχουν τα άψυχα σώματα θυμάτων του 35χρονου «Ορέστη».

Ανασύρθηκε η πρώτη βαλίτσα

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτου Σιάηλου, η βαλίτσα περιείχε πτώμα γυναίκας και ένα τσιμεντομπλοκ. Η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση. Η ταυτότητά της θα εξακριβωθεί μετά από επιστημονικές εξετάσεις, πρόσθεσε, ενώ υπογράμμισε ότι σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί νέα επιχείρηση ανάσυρσης, παρά μόνον επιχείρηση διερεύνησης του πυθμένα της λίμνης, καθώς η τρίτη βαλίτσα εξακολουθεί να αγνοείται. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός ανήκει σε ενήλικη γυναίκα, διευκρίνισε ο κ. Σιάηλος. Ερωτηθείς ο κ. Σιάηλος σε σχέση με το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερα θύματα του Ορέστη, ανέφερε ότι δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο, ωστόσο, ο ύποπτος ανακρίνεται καθημερινά.

Φορτηγό όχημα της Αστυνομίας έφτασε στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης, για να παραλάβει την βαλίτσα, η οποία θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο. Λίγο πριν από τις 14:00 το απόγευμα της Κυριακής ανασύρθηκε η πρώτη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη. Ο πρώτος δύτης εξήλθε. Στην σκηνή βρίσκεται και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, για αυτοψία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εντός της βαλίτσας, βρισκόταν μια σορός άγνωστης, μέχρι στιγμής, ταυτότητας.

 

Εντός της «Κόκκινης Λίμνης» εισήλθε γύρω στις 11:40 και η βάρκα της ΕΜΑΚ, η οποία προσέγγισε το σημείο όπου τοποθετήθηκε το Μεγάλο Σάββατο η σημαδούρα. Φαίνεται ότι η επιχείρηση αναμένεται να ξεκινήσει, για την ανάσυρση των δύο βαλιτσών που εντοπίστηκαν την προηγούμενη ημέρα με την βοήθεια της ρομποτικής κάμερας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την σκηνή, η επιχείρηση των μελών της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση των βαλιτσών, αναμένεται να είναι πολύωρη. Όπως ανέφερε εξάλλου σε δηλώσεις του από την σκηνή, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς δεν πρέπει να αλλοιωθούν οι βαλίτσες και το περιεχόμενό τους.

Γύρω στις 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής, εντός της λίμνης μπήκε δύτης με σκάφανδρο:

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της ΕΜΑΚ, είναι η λάσπη που υπάρχει στον πάτο της λίμνης και καθιστά το έργο τους πολύ δύσκολο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η λάσπη μετακινείται, με αποτέλεσμα να χρειάζεται υπομονή, μέχρι να επέλθε ηρεμία στον βυθό, ενώ ενδεχομένως να χρειαστεί να σημαδέψουν ξανά τα σημεία.

Διαβάστε επίσης: 

Κόκκινη λίμνη - Όλη προσοχή στραμμένη στο τι κρύβει η βαλίτσα

Οι ιστορίες πίσω από τα επτά θύματα και οι εκκλήσεις για εντοπισμό τους


«Ορέστης», ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος σε Κύπρο και Ελλάδα


Έτσι διάλεγε τις τοποθεσίες o serial killer «Ορέστης»


Τα 7 θύματα ενός κατά συρροή δολοφόνου


Το προφίλ ενός serial killer - Το κίνητρο, ο φόνος και η ηδονή

Αντιμέτωπη με έναν serial killer η κυπριακή κοινωνία 

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS