ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μιμή Ντενίση: Ωραία μου κυρία

Πάρτε στα χέρια σας αυτή την Κυριακή το περιοδικό Beautiful People που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή και διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη της μεγάλης ντίβας του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η Μιμή Ντενίση, ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τον έρωτα, την καριέρα, την οικονομική κρίση και τη μητρότητα. Ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να διασκεδάζουν στη γιορτή του στυλ και της μόδας στα Gliss Style Awards 2012.

Ακόμη, ο paparazzo φακός εντόπισε την Κάτια Ζυγούλη μόνη και με προχωρημένη την εγκυμοσύνη να κάνει τα ψώνια της, χωρίς τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά.

Μέσα από τις σελίδες μόδας του περιοδικού μαθαίνουμε για τη Δέσποινα Βανδή και το φιλανθρωπικό παζαράκι που διοργάνωσε.

Οι Πέγκυ Ζήνα, Φαίη Ξυλά, Άννα Βίσση, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Αναστασιάδης και ο Barack Obama είναι τα πρόσωπα που απασχολούν το Beautiful People αυτή την εβδομάδα.

Μέσα από τις σελίδες μόδας του περιοδικού οι fashion lovers μαθαίνουν τι να φορέσουν για να λάμψουν αυτές τις γιορτές like a diamond.

Αυτά καθώς και άλλα πολλά μόνο στο περιοδικό Beautiful People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS