ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ν. Χριστοδουλίδης: Απαντά με χιούμορ σε ερωτήσεις παιδιών & μιλά για τον σπουδαιότερό του ρόλο

Η απρόσμενη απάντηση του προέδρου σε ερώτηση μαθητή για το αν του έχει επιτεθεί ποτέ κλέφτης... και η αποκάλυψη του αν είναι μόνο πρόεδρος ή έχει και άλλες δουλειές.

Δέσποινα Άσπρου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Σχολείο, «Πεύκιος Γεωργιάδης», στον Στρόβολο, συνοδευόμενος από την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη και την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Δόξα Κωμοδρόμου.

Μιλώντας στους μαθητές, σε συγκέντρωση που έγινε στον χώρο του σχολείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ανέφερε: «να μου πείτε τί σας ενοχλεί πιο πολύ, κάτι που θα θέλατε να αλλάξουμε στο σχολείο. Μην σκεφτείτε να μην πείτε, πρέπει να μιλήσετε χωρίς να σκεφτείτε οτιδήποτε. Να μου τα πείτε όλα, να μιλήσουμε μαζί, να σας ακούσω. Είστε το μέλλον της χώρας μας και εμείς, η Κυβέρνηση, ειδικότερα εμείς που θα είμαστε για τα επόμενα πέντε χρόνια, όποιες αποφάσεις πάρουμε θα επηρεάσουν και το δικό σας μέλλον. Είναι για αυτό το λόγο που θέλω να συζητήσουμε».

Και κάπως έτσι, γρήγορα οι μαθητές του δημοτικού ξεκίνησαν να συζητούν με τον ΠτΔ, ενώ αρκετοί θέλησαν να αδράξουν την ευκαιρία ώστε να του κάνουν μερικές ερωτήσεις - που μάλλον ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν περίμενε. Ανάμεσα σε άλλα, ο πρόεδρος ρωτήθηκε για το αν τον έχουν κλέψει ποτέ ή αν έχει δεχθεί επίθεση με τον κο. Χριστοδουλίδη να απαντά, «όχι, πρέπει να ανησυχώ, ξέρεις κάτι, έχεις καμιά πληροφορία;». Στην συνέχεια, ο μικρός θέλησε να καθησυχάσει τον Πρόεδρο λέγοντάς του πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί με τόσους αστυνομικούς που έχει γύρω του και τον προστατεύουν.

Μια άλλη μαθήτρια του ολοήμερου σχολείο στο Στρόβολο, τον ρώτησε αν είναι μόνο πρόεδρος ή αν έχει και άλλη δουλειά, με τον ίδιο να απαντά: "Η πιο σημαντική μου δουλειά είναι που είμαι πατέρας. Έχω τέσσερις κόρες" και έπειτα, με χιούμορ να προσθέτει: "Κάποτε κάνω και τον πρόεδρο".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS