ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο David Tennant οικοδεσπότης της τελετής των βραβείων BAFTA

newsroom must

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός David Tennant, γνωστός ως «Doctor Who», θα είναι για πρώτη φορά παρουσιαστής στην τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου - BAFTA Awards.

Η 77η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Royal Festival Hall του Λονδίνου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC One.

«Χαίρομαι που μου ζητήθηκε να παρουσιάσω τα BAFTA Film Awards και να βοηθήσω να γιορτάσουμε τις καλύτερες από τις φετινές ταινίες και τους πολλούς λαμπρούς ανθρώπους που τις φέρνουν στη ζωή», είπε ο Tennant, του οποίου η καριέρα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη σκηνή περιλαμβάνει επίσης «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς», «Good Omens» και «Broadchurch». Αυτήν τη στιγμή μπορούμε να τον δούμε να παίζει Macbeth στην αποθήκη Donmar.

«Έχουμε περάσει το φεγγάρι που ο David Tennant θα είναι ο οικοδεσπότης μας για τα EE BAFTA Film Awards 2024», πρόσθεσε η διευθύνουσα σύμβουλος των BAFTA, Jane Millichip. «Είναι επάξια αγαπητός τόσο στο βρετανικό όσο και στο διεθνές κοινό. Η ζεστασιά, η γοητεία και το άτακτο πνεύμα του θα το κάνουν ένα σόου που πρέπει να παρακολουθήσουν τον επόμενο μήνα για τους καλεσμένους μας στο Royal Festival Hall και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που παρακολουθούν στο σπίτι τους».

Με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS