ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

O καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται βροχές

Τμήμα Μετεωρολογίας - Δελτίο Καιρού.

Μαρία Καραμάνου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα δυτικά θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα, θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, τα οποία είναι πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 23 εκατοστά.

(ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΓΒΑ)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS