ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Kanye κυνηγούσε την Irina πολύ πριν την Kim

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Από την περασμένη Τρίτη (08/06/21) που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες, του «ζευγαριού» Kanye West και Irina Shayk, όλοι περιμέναμε ότι θα μαθαίναμε περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει μεταξύ τους αργά ή γρήγορα.

Να θυμίσουμε ότι, με αφορμή μάλλον τα γενέθλια του ραπερ, οι δύο θεάθηκαν να παραθερίζουν στην Προβηγκία της Γαλλίας, ενώ σύμφωνα με την ‘Page Six’ μάλλον φαίνεται να είναι ζευγάρι και όχι φίλοι.

Ενώ, σε περισσότερες λεπτομέρειες, το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Kanye «κυνηγούσε» την Irina, εδώ και πολύ καιρό, με πηγή να επιβεβαιώνει ότι είχαν έρθει κοντά πολύ πιο πριν ο ίδιος συνδεθεί με την Kim Kardashian.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Αφού, οι δύο είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν δύο φορές, την δεύτερη όταν το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα του ‘Yeezy’, 2012 και την πρώτη, όταν συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού του ‘Power’, 2010. Με την ίδια να βρίσκεται τότε σε σχέση με τον Cristiano Ronaldo, ενώ ταυτόχρονα ο West είχε επισημοποιήσει την σχέση του με την Kardashian.

Όμως, όλα δείχνουν ότι οι δύο ξέρουν πολύ καλά πως να «παίζουν» το σύστημα, αφού ο μεγαλύτερός τους στόχος είναι να παραμείνουν στην επικαιρότητα, έτσι ώστε να κλείνουν μεγάλες συμφωνίες, βλέπε Kanye με την GAP.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS