ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι 11 σημαντικές στιγμές της καριέρας του Πέτρου Χαϊκάλη

Ο Πέτρος Χαϊκάλης αποδέχθηκε με βαθύ αίσθημα ευθύνης την πρόταση του Πρωθυπουργού να αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού Εργασίας.

Είναι, όπως αναφέρει η lifo, η κορύφωση της πορείας του γνωστού ηθοποιού μέσα από όλα αυτά τα χρόνια καριέρας ενώ αναφέρει 11 στιγμές που τον... σημάδεψαν.

1 Του Κουτιού τα Παραμύθια Έπαιζε τον Σεβαστιανό στην καλτ παιδική σειρά, στις αρχές των '80s.

2 Η περίοδος της βιντεοκασέτας. Μερικά highlights: 1985 Ο αγκαλίτσας λαγωνικό 1985 Κορίτσια για τσίμπημα 1986 Ο βάρβαρος και η Βαρβάρα 1986 Ο παρθενοφάγος Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη

3 Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του Στα μέσα των '80ς, ήταν απ' τις αγαπημένες μου σειρές. Ο Χαϊκάλης έπαιζε τον γιο του Βουτσά...

4 Ο Τροχός της Τύχης Όταν σταμάτησε να τον παρουσιάζει ο υπερδημοφιλής τότε Γιώργος Πολυχρονίου, ο αντικαταστάτης του ήταν ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Τελείωνε κάθε επεισόδιο λέγοντας "Άλλη μέρα, άλλη τύχη". Δεν κράτησε και πολύ στην εκπομπή.

5 Δέκα μικροί Μήτσοι Ίσως η κορυφαία του τηλεοπτική στιγμή, η αξέχαστη συνύπαρξη με τον Λάκη Λαζόπουλο, τότε που δεν ήταν και οι δύο εκνευριστικοί.

6 Αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής του Αντώνη Σαμαρά Ο Αντώνης Σαμαράς το 1993 Ο Αντώνης Σαμαράς το 1993 Στις εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Κατέβηκε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του.

7 Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; (2000-2001) Έπαιζε τον παπά, αλλά δυστυχώς η καλή αυτή σειρά σταμάτησε και ποτέ δεν μάθαμε τι θα γινόταν στο τέλος.

8 Πενήντα-Πενήντα (2005-2007) Η μεγαλύτερή του τηλεοπτική επιτυχία.

9 Όταν ως βουλευτής των ΑΝΕΛ τουίταρε αισχρότητες τις οποίες σήμερα αναγκάζεται να καταπιεί Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Το φαλλικό του τουίτ για την Μέρκελ και την επίσκεψή της στην Αθήνα Το φαλλικό του τουίτ για την Μέρκελ και την επίσκεψή της στην Αθήνα (Τώρα ψηφίζει ο ίδιος «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!»)

10 Το πρωί βουλευτής, το βράδυ στο Μεζεδοπωλείο του ΣΚΑΪ Ήταν μια δεκάλεπτη τηλεοπτική κωμική σειρά (ο Θεός να την κάνει και κωμική, και σειρά) στον ΣΚΑΪ, η οποία ήταν ουσιαστικά το όχημα για να διαφημιστεί μάρκα αλλαντικών. Και διαφημιζόταν με κάθε τρόπο. Την ανέφεραν στο σενάριο, βλέπαμε παντού το λογότυπό της, ακόμα και το επίθετο του Χαϊκάλη στη 'σειρά' ήταν Υφαντής, για να μη ξεχαστούμε και νομίσουμε ότι δεν βλέπουμε διαφήμιση.

11 Όταν κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του (Αλήθεια, ξέρει κανείς τι έγινε τελικά μ' αυτό;) Φωτ.: Nick Paleologos / SOOC Φωτ.: Nick Paleologos / SOOC ΥΓ. Χτες, λίγο μετά την Υπουργοποίησή του, αναλαμβάνοντας τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του. Ανακοίνωση Παύλου Χαϊκάλη: «Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Χαϊκάλης τονίζει πως έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα δώσει τη μάχη προκειμένου να συμβάλλει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, «ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS