ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι εμφανίσεις της βραδιάς!

Το λευκό είχε την τιμητική του χθες το βράδυ, με τις νεαρές socialite να το τιμούν δεόντως είτε σε hot pants, μίνι φούστες και σέξι αποκαλυπτικά φορέματα μέχρι και σε cocktail dresses.

                                     Βαλεντίνα Τσίγκη                                                                               Μιράντα Ιωάννου

Αξιοσημείωτο της βραδιάς, ήταν το λευκό αποκαλυπτικό MaxMara φόρεμα της Βαλεντίνας Τσίγκη με γυμνή πλάτη, παρόμοιο με αυτό της Μιράντας Ιωάννου. Ίδιο ή παρόμοιο, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, το σίγουρο είναι πάντως ότι και οι δύο τους έλαμπαν στα λευκά τους φορέματα. Η Βαλεντίνα Τσίγκη το συνδύασε με Christian Louboutin shiny pumps και clutch bag Bottega Veneta, ενώ η Μιράντα Ιωάννου προτίμησε nude Alexander McQueen heels και χαλαρή κοτσίδα.

                                        Στάλω Ηλία                                                                                     Άνδρεα Λόρδου

Η Στάλω Ηλία συνδυάζει το λευκό της coctail dress με άσπρη chain bag και φούξια platforms και η Άνδρεα Λόρδου αφήνει τα πόδια της σε κοινή θέα, με λευκό denim, sandals και shiny blazer!  

                                     Γιούλα Αραούζου                                                                                  Πίτσα Ξιουρή

Η κυρία Γιούλα Αραούζου με κομψό φόρεμα σε έντονο μπλε χρώμα, πολύ σωστά συμπληρώνει το look της με μπλε γόβες και λιτό μακιγιάζ. Η κυρία Πίτσα Ξιουρή ακολουθεί πιστά τα trends της σεζόν, με MaxMara total look σε έντονο πορτοκαλί χρώμα και nude γόβες. Μας αρέσει επίσης το πορτοκαλί χρώμα κραγιόν.

                                          Σοφία Μαλέκκου                                                            Σύλβια Μαυροπούλου

Η Σοφία Μαλέκκου σούπερ ανανεωμένη κάνει την εμφάνιση της με μπλε βερμούδα, λευκό διαφανές πουκάμισο και studded heels. Η Σύλβια Μαυροπούλου για ακόμη μια φορά ξεχωρίζει για το rock glamour στυλ της. Αυτή τη φορά με striped μίνι φούστα, super-duper blazer και statement κολιέ!   

                                  Μαρία Λοττίδη                                                                                        Κάρλα Καλαϊτζάν 

Σε μια βραδιά όπως η ψεσινή, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα έντονα χρώματα και τα μοτίβα, με πρώτο και καλύτερο το διάσημο Stella McCartney φόρεμα της κυρίας Μαρίας Λοττίδη, όπως και το υπέροχο jumpsuit της Κάρλας Καλαϊτζάν.


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS