ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές της βασίλισσας χωρίς τον Φίλιππο είναι γεγονός

Η υποδοχή στη Σκωτία.

newsroom must

Σίγουρα, αυτό το καλοκαίρι, είναι πολύ διαφορετικό για όλους μας, το ίδιο ισχύει και για την βασίλισσα Ελισάβετ που αναγκάζεται λόγω και των καταστάσεων να βρεθεί στο ησυχαστήριό της στη Σκωτία, μόνη, χωρίς την συνοδεία του πολυαγαπημένου της συζύγου, που έφυγε πριν από μερικούς μήνες.

Η ίδια, όπως αρέσκεται, θα περάσει τις διακοπές της στο Κάστρο Balmoral, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της, και απολαμβάνοντας μερική ησυχία. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα έχει στο πλευρό της, τον επί 70 χρόνια σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Όμως, όπως ενημερώνει το βασιλικό προφίλ στο Instagram, η ίδια έφτασε χθες στη Σκωτία, και το Κάστρο Balmoral όπου πρόκειται να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών της. Εκεί, πήρε μέρος σε μια τελετή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λαμβάνοντας ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της τελετής γνώρισε τη μασκότ της στρατιωτικής μονάδας, ένα πόνυ με το όνομα Cruachan IV, δημιουργία προς τιμήν της καθώς αγαπά πολύ τα άλογα και την ιππασία, έτσι έδειχνε λαμπερή και χαρούμενη για την επιλογή.

Να τονίσουμε, πως το Κάστρο Balmoral, αποτελεί για τη βασιλική οικογένεια ησυχαστήριο για πάνω από 150 χρόνια, καθώς εκεί τους αρέσει να διασκεδάζουν με διάφορους καλεσμένους, αλλά και να απολαμβάνουν μερικές στιγμές ηρεμίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση