ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Olena Zelenska: Φωτογραφίζεται στη Vogue στη βομβαρδισμένη της πατρίδα

Στο πρόσωπό της βλέπουμε την αντιπρόσωπο κάθε Ουκρανού πολίτη που βλέπει τη χώρα του να διαλύεται

Θλίψη, αγανάκτηση, φόβος, αγωνία, τρέμουλο... Όλα όσα περιγράφουν συναισθηματικά τον απλό, μέσο πολίτη της Ουκρανίας που είτε βρίσκεται ήδη εκεί και πολεμάει με όποιο μέσο μπορεί για τη χώρα και πατρίδα του είτε βρίσκεται κάπου εκτός και προσεύχεται γι' αυτή.

Στο πρόσωπο της Olena Zelenska βλέπουμε την αντιπρόσωπο των Ουκρανών πολιτών που βλέπουν τη χώρα τους να διαλύεται σιγά σιγά. 

Μερικές μέρες πριν, η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίς φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz για την αμερικανική Vogue στο Κίεβο ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τον κόσμο.  

Ήδη από τις 24 Φεβρουαρίου χιλιάδες συμπατριώτες της βιώνουν τον πόλεμο καθημερινά και σε όλες του τις εκφάνσεις ενώ η ίδια στέκεται στη μέση μιας τραγωδίας για την οποία ο σύζυγός της μπορεί ακόμη να κάνει πολλά και το ίδιο και ολόκληρος ο Ουκρανικός λαός που μπαινει στις μάχες καθημερινά. 

 «Αυτοί ήταν οι πιο φρικτοί μήνες της ζωής της δικής μου και της ζωής κάθε Ουκρανού», είπε η ίδια στα Ουκρανικά.
 
«Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι κανείς γνωρίζει πώς τα καταφέρνουμε συναισθηματικά. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα επικρατήσουμε. Και αυτό είναι που μας κρατά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».
Σε μια ομιλία της μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Αγίας  Σογίας στο Κίεβο στις αρχές του καλοκαιριού, η ίδια μίλησε και απέτισε φόρο τιμής σε 200 περίπου παιδιά της Ουκρανίας που σκοτώθηκαν στον πόλεμο και μίλησε σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους σε ένα κλίμα βαρύ και χωρίς κανένα προηγούμενο. 

«Όλη η χώρα ξέρει τις ιστορίες σας και δεν είστε μόνοι. Πρέπει να ξέρετε ότι είστε σημαντικοί. Ήσασταν οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για τα παιδιά σας. Φροντίστε, λοιπόν, τον εαυτό σας για αυτά. Θα το ήθελαν», είχε πει τότε. 

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες που έβγαλε η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας στη Vogue:

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS