ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

OMG! H μεγαλύτερη beauty vlogger του πλανήτη κάνει live με την Ελένη Φουρέιρα

Μια από τις μεγαλύτερες Youtubers του πλανήτη, η Nikkie Tutorials, η οποία έχει συνεργαστεί με την Kim Kardashian, την Jessie J και άλλες, στηρίζει ανοιχτά την Ελένη Φουρέιρα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Η διάσημη beauty vlogger με τους 10 εκατομμύρια followers στο Instagram εδώ και λίγες μέρες αποθεώνει την εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision και καλεί ανοιχτά τους φαν της να την ψηφίσουν αυτό το Σάββατο. Ούτε παραγγελία να έκανε η Ελένη τέτοια διαφήμιση και πραγματικά εμπορικά δεν ξέρουμε πως μεταφράζεται αυτό, ειδικά μετά το χθεσινό live chat που είχαν οι δυο τους μέσα από τον λογαριασμό της Nikkie.

Η αντίδραση μάλιστα της ποπ σταρ με το που συνδέθηκε μαζί της, τα λέει όλα, αφού χοροπηδούσε σαν τρελή! Το ίδιο κι εμείς!

Οι δυο τους δεν συναντήθηκαν ποτέ. Αφού είδε την Ελένη, ανέβασε κάποια stories για εκείνην, αποκαλύπτοντας πως είναι το girl crush της στην Eurovision για την παρουσία και φυσικά για το μακιγιάζ της και στην συνέχεια επικοινώνησαν. 

Στην ''συνάντησή'' τους λοιπόν η πασίγνωστη beauty blogger ρώτησε τα πάντα για το ''Fuego'' τη στιγμή που παρακολουθούσαν χιλιάδες ακόλουθοί της το συγκεκριμενο live.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η φόρμα του Vrettos Vrettakos είναι όχι μια αλλά τέσσερις (οι πρόβες ήταν άπειρες και ήθελαν να αποφύγουν οτιδήποτε μπορούσε να πάει στραβά), είπε επίσης πως το μυστικό του μακιγιάζ της είναι να χρησιμοποιεί αρκετή loose powder γιατί… «χορεύω σαν τρελή»και η επιδερμίδα της είναι λιπαρή, ενώ κλείνοντας η Nikki Tutorials είπε πως ανυπομονεί να την συναντήσει από κοντά και πως σύντομα θα την φιλοξενήσει στο κανάλι της στο youtube!

Διαβάστε επίσης

Η Κύπρος έβαλε ''φωτιά'' στη σκηνή της Eurovision 

Feel the Foureira fire! Όλα όσα κρατάμε από τον Α' Ημιτελικό της Eurovision

Αυτές οι χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 

Χαμός στα ξένα Μέσα για την Φουρέιρα και το «Fuego» 

Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον τελικό;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS