ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όσα είδαμε και ζήσαμε στα παρασκήνια του MVMA 2014

Και τι δεν είχαν τα φετινά βραβεία του Mad Video Music Awards 2014. Μουσική, χορό, τραγούδι, λαμπερές παρουσίες, ξαφνικές απουσίες αλλά και gossip, gossip, gossip.

Όλα όσα έγιναν στη σκηνή λίγο πολύ τα είδαμε σε φωτογραφίες και σας τα μεταφέραμε από χθες. Τι όμως έγινε πίσω στα παρασκήνια όπου λίγοι και μετρημένοι στο ένα χέρι είχαν πρόσβαση για να βρίσκονται στα καμαρίνια των καλλιτεχνών;

Το mustonline.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα είδε, άκουσε και κατέγραψε στα λαμπερά παρασκήνια του Mad Video Music Awards 2014.

Στα καμαρίνια επικρατούσε ένας απίστευτος πανικός αλλά ταυτόχρονα και η πιο θετική ενέργεια απ’ όλους. Άλλωστε η μουσική γιόρταζε και το μουσικό κανάλι του MAD είχε οργανώσει για 11η φορά την πιο λαμπερή βραδιά γεμάτη ερμηνευτικές εκπλήξεις.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απίστευτα ευδιάθετος, έκανε πλάκες με τους ''γείτονες'' του πότε τον STAN και πότε τον Φωκά Ευαγγελινό. Η συμμετοχή του στα βραβεία MAD ήταν για εκείνον μία ακόμα πράξη αγάπης στους εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριες του και αγωνιούσε για την στιγμή που θα εμφανιζόταν on stage.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ οι Χρήστος Μάστορας και Courtney Parker πίσω στα παρασκήνια. Άλλοτε μιλούσαν, άλλοτε έκαναν μεταξύ τους πρόβες και κάποιες φορές έσταζαν μέλι από έρωτα. Μάλιστα, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του MAD αντάλλαξαν το πιο τρυφερό τους φιλί.

Μπορεί ο Σάκης να απουσίαζε φέτος από τα Mad Video Music Awards 2014 όμως με ένα βίντεο το οποίο είχε προγραμματιστεί έκανε τις Ρουβίτσες να ουρλιάζουν από χαρά ειδικά όταν ανακοινώθηκε η βράβευση του.

Παρ’ όλο που στους καλεσμένους υπήρχε η θέση με το όνομα Γιώργος Θεοφάνους, εκείνος δυστυχώς δεν κατάφερε να παραβρεθεί. Τι όμως έγινε ξαφνικά και δεν εμφανίστηκε εκεί; Σύμφωνα με ποστ που ο ίδιος έκανε στο Twitter ένα ξαφνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε από το Λονδίνο στην Αθήνα, τον «εγκλώβισε» εκεί. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά «Χάλασε το αεροπλάνο, ξέμεινα σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο! Ούτε βραβεία MAD, ούτε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Κύπρος. Room service και Βραζιλία-Καμερούν not bad!»

Η Δέσποινα Βανδή για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους πάντες. Πίσω στα καμαρίνια της, το κινητό της τηλέφωνο πήρε στην κυριολεξία φωτιά ενώ οι selfies φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν στο Instagram.

Μία άλλη παρέα καλλιτεχνών που έδειξαν από τη πρώτη στιγμή να έχουν απίστευτο δέσιμο πίσω στα παρασκήνια ήταν αυτή των Βασίλη Καρρά, Στέλιου Ρόκκου και Λάκη Γαβαλά. Οι τρεις τους μιλούσαν, γελούσαν και έδειχναν να απολαμβάνουν τα τραγούδια τόσο των ιδίων όσο και των άλλων καλλιτεχνών που ήταν στη σκηνή.

Πιο σέξι την είδαμε, πιο ευδιάθετη όμως ποτέ ξανά. Η Πάολα, χθες το βράδυ ήταν  ίσως από τις πιο ευδιάθετες παρουσίες των βραβείων. Όχι, πως οι άλλοι δεν ήταν. Κάθε άλλο. Απλά, αν έβλεπες την λαϊκή ερμηνεύτρια πόσο κοντά ήρθε με εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριες, νεαρής ηλικίας προκειμένου να έχουν μία φωτογραφία μαζί της.

Το ίδιο και ο λαμπερός Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας σε τρελά κέφια έβγαζε με τον κόσμο selfies φωτογραφίες και να κάνουν follow στο Instagram του mad_cy ενώ δεν σταματούσε να στέλνει ευχές στο αγαπημένο του MAD Κύπρου.

Ο Άρης των REC είδε το δικό μας κορίτσι, ναι, την Εβελυν Καζαντζόγλου του MADcy και δεν σταματούσε να βγάζει μαζί της φωτογραφίες. Το πιο τρελό ήρθε λίγο αργότερα όταν φώναζε πίσω στα παρασκήνια πως η Κύπρος της πήρε το καλύτερο κορίτσι. Άλλωστε μία είναι η Έβελυν.

Η μετάδοση του MadVMA 2014 στην Κύπρο είναι μία προσφορά της CytaMobile Vodafone.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS