ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίνεται στα προημιτελικά του Roland Garros

newsroom must

Η Μαρία Σάκκαρη δεν σταματά να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο φετινό Roland Garros. Έγραψε τη δική της ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που περνά στα προημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης. Την Δευτέρα 7 Ιουνίου πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της στο Παρίσι και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της, σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Πολωνή και περσινή πρωταθλήτρια, Ίγκα Σβιόντεκ.

«Σίγουρα θα ακουστεί λίγο περίεργο, έπαιξα καλά σε γενικές γραμμές, όχι στο level που θα μπορούσα να παίξω, αγχώθηκα λίγο στη διάρκεια του δεύτερου σετ η αλήθεια είναι, αλλά το σημαντικό είναι ότι βρήκα τρόπο να κλείσω το ματς παρά το άγχος και το στρες», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη στην κάμερα μετά τη νίκη της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

«Είμαι χαρούμενη που για πρώτη φορά θα βρεθώ στα τα προημιτελικά και θα απολαύσω τη στιγμή. Είναι μια μεγάλη στιγμή και για μένα. Έχω καλά παραδείγματα από τους Έλληνες τενίστες, τη Λένα Δανιηλίδου και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη παράδοση στο τένις αλλά έχουμε μεγάλους πρωταθλητές», πρόσθεσε. «Θα το απολαύσω θα παίξω το τένις μου. Σε αυτό το σημείο που έχω φτάσει δεν θέλω να βάζω φοβίες και προσδοκίες στον εαυτό μου. Θα μπω να παίξω το παιχνίδι μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

O μεγαλύτερος λόγος που η Σάκκαρη παίζει τένις 
«Ξέρουν ότι την Ελλάδα την αγαπώ, ίσως είναι ο μεγαλύτερος λόγος που παίζω τένις μετά την οικογένειά μου φυσικά, τους οποίους επίσης αγαπώ και τους στέλνω την αγάπη μου που δεν είναι εδώ. Ειδικά την γιαγιά μου και τον παππού μου γιατί το Roland Garros έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους. Και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθονται και μας βλέπουν, είναι σημαντική η υποστήριξή τους».

Ποια είναι η Μαρία Σάκκαρη
Αν και το επίθετο Σάκκαρη μπορεί να μην μας θυμίζει, σίγουρα θα σας θυμίσει το όνομα της μητέρας της, της τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου. Η Μαρία είναι η μεγάλη κόρη της μεγάλης Ελληνίδας τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου και εγγονή του παλαίμαχου τενίστα και προπονητή Δημήτρη Κανελλόπουλου. Έχει κληρονομήσει το γονίδιο της οικογένειας καθώς η Μαρία ξεκίνησε το τένις από ένα «στραβοπάτημά» της στον υπαίθριο χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών το οποίο την "οδήγησε" στον παππού Κανελλόπουλο, ο οποίος την έβαλε σε ένα γήπεδο τένις, για να ηρεμήσει.

Η σχέση με τη μητέρα της
Η ίδια έχει δηλώσει: «Η σχέση με τη μητέρα μου είναι ΤΕΛΕΙΑ, αν και πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως δεν είναι» έχει πει η Μαρία σε παλαιότερή της συνέντευξη. «Ποτέ δεν είδα ανταγωνιστικά τη μητέρα μου και ποτέ δεν ήταν ο στόχος που θα ήθελα να καταρρίψω. Για εμένα είναι «η μανούλα μου» που με αγκαλιάζει με χαϊδεύει και με παρηγορεί. Με ακολουθεί όσο πρέπει και όσο χρειάζεται να βρίσκεται κοντά μου και σύγχρονως από πίσω μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS