ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποια είναι η Αθηνά Μιχαηλίδου, Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας

Το βιογραφικό της Υπουργού.

Ριάνα Στυλιανού

Πριν από σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο, ανακοίνωσε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σύνθεση του Υπουργικού του Συμβουλίου. ανάμεσά σε αυτά ήταν και το όνομα της Αθηνάς Μιχαηλίδου, ως τη νέα Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η νέα Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου επιπέδου Μάστερ στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, καθώς και διδακτορικού τίτλου στις Επιστήμες της Αγωγής από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Ανάρτηση της Υπουργού από της 2 Ιανουαρίου σε παραθαλάσσια περιοχή του νησιού.

Στιγμιότυπο από την Κερύνεια, που ανάρτησε η Υπουργός στις 24 Μαρτίου 2019.

 Κατά τη διαρκεια της καριέρας της στην εκπέδευση, η Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου που κατάγεται από την επαρχία Κερύνειας, μεταξύ άλλων, διετέλεσε εκπαιδευτικός, Καθηγήτρια Παιδαγωγικών στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, Προϊσταμένη του Τομέα Έρευνας και Αξιολόγησης, Προϊσταμένη του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης και Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Μάλιστα η Υπουργός εκπροσώπησε το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας σε ομάδες εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα εκπαίδευσης και συμμετείχε σε αρκετές ομάδες εργασίας, εκπροσωπώντας την Κύπρο στο εξωτερικό.
Η Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου είναι διαζευγμένη και έχει δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη.

H Υπουργός μέσω πλατφόρμας Facebook, ανάρτησε μια φωτογραφία της στο γραφείο της, όπου δεκάδες οικογενειακοί φίλοι και όχι μόνο, έσπευσαν να τις ευχηθούν καλή αρχή στη νέα αυτή της σταδιοδρομία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS