ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πορτοκαλί προειδοποίηση για 43άρια

Επιστρέφει ο καύσωνας

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 43 βαθμούς. Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 11 το πρωί της Κυριακής (13/8).

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις τις οποίας κατά διαστήματα ενδέχεται να είναι αυξημένες. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα δυτικά και τα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS