ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πόσα πήρε η Δούκισσα από τους επενδυτές στην Αγία Νάπα;

Η εκδήλωση της έναρξης εργασιών κατασκευής της Άγιας Νάπας ανέλαβε η όμορφη παρουσία της Δούκισσας Νομικού. Μετά το κάλεσμα του μεγαλοεπενδυτή, Naguib Sawiris, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πει ‘’όχι’’ και έτσι παραβρέθηκε.

Οι καλεσμένοι στο λαμπερό πάρτι ήταν δεκάδες επιχειρηματίες από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίοι έφτασαν στο event με τα ιδιωτικά τους jet, με τη διασκέδασή τους να αναλαμβάνουν οι Onirama αλλά και η... ‘’Βίσση’’ της Μέσης Ανατολής, Nancy Ajram.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, και μάζεψε την ελίτ και όχι μόνο της περιοχής, καταφέρνοντας να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης και όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους.

Πολλοί είδαν με πολύ κακό μάτι τις εκδηλώσεις για την έναρξη των εργασιών, καθώς κάποιοι τις χαρακτήρισαν ως νεοπλουτίστικες υπερβολές. Ενώ ο ξυλοδαρμός του γιου του Αιγύπτιου μαγαλοεπενδυτή, το προηγούμενο βράδυ παραλίγο να τινάξει την συμφωνία στον αέρα.

Ποιος ήταν, όμως, ο μισθός της για την ολιγόωρη παρουσίαση της βραδιάς; Ούτε λίγο, ούτε πολύ… πέντε χιλιάδες ευρώ. Αυτό βεβαία δεν έπιανε τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα ποσά!  

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS