ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρίγκιπας William & Kate Middleton: Γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις

Αυτό ισχύει για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μαρία Καραμάνου

Κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας περνούν λιγότερο χρόνο σε επίσημες εμφανίσεις, αφού αυτοί οι μήνες είναι αφιερωμένοι στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν αποτελούν εξαίρεση και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά τους. Πρόσφατα, κάνανε την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους στο φετινό Wimbledon. Πριν από αυτό, η οικογένεια παρακολούθησε μια στρατιωτική παρέλαση αεροσκαφών, και ο μικρός πρίγκιπας Louis έγινε viral για τις αξιαγάπητες γκριμάτσες του.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η βασιλική οικογένεια απολαμβάνει τον χρόνο τους με χαλάρωση και διασκέδαση, δίνοντας έμφαση στην οικογενειακή ζωή και τον ελεύθερο χρόνο.

Κατά τον Σεπτέμβριο, όταν τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και το πριγκιπικό ζευγάρι επιστρέφει στα καθήκοντά του, μπορούμε να περιμένουμε να τους δούμε πιο δραστήριους. Μέχρι τότε, απολαμβάνουν το χαλαρό και ξεκούραστο καλοκαίρι τους στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Ένα από τα αγαπημένα τους μέρη για το καλοκαίρι είναι τα νησιά Σίλι, τα οποία επισκέπτονται συχνά. Αυτό το μέρος έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς όταν ήταν παιδί, περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές του εκεί με την πριγκίπισσα Diana, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Harry. Αυτές οι αναμνήσεις το καθιστούν ακόμα πιο σημαντικό για αυτόν και την οικογένειά του, και συνεχίζουν να δημιουργούν πολύτιμες στιγμές σε αυτόν τον μαγικό προορισμό.

Ένα ακόμη αγαπημένο μέρος όπου περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή προτιμούν για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις τους είναι το Amner Hall στο Norfolk. Η εξοχική τους κατοικία ήταν ένα υπέροχο δώρο που τους έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο τους το 2011. Από το 2015 μέχρι το 2017, το χρησιμοποιούσαν ως μόνιμη κατοικία όταν ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte ήταν μωρά.

Ωστόσο, ξεχωριστές καλοκαιρινές αναμνήσεις διατηρούν και από την Ιορδανία. Λίγοι γνωρίζουν ότι η Kate Middleton είχε περάσει κάποια χρόνια της παιδικής της ηλικίας εκεί μαζί με τους γονείς της. Ίσως αυτή να ήταν η αφορμή που την επισκέφτηκαν χρόνια αργότερα, και μάλιστα, μια αναμνηστική φωτογραφία τους από την Ιορδανία αξιοποιήθηκε στην χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021. Αυτή η φωτογραφία είναι μάρτυρας μιας όμορφης συγκίνησης και συνδέσμου με το παρελθόν της Kate και την ιστορία της οικογένειας της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS