ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Για φαγητό με τον γαμπρό της Edoardo Mapelli Mozzi

H Βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας όλο και μεγαλώνει. Με ανακοίνωση του παλατιού στον επίσημο λογαριασμό του Instagram ενημερωθήκαμε ότι η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς.  

Η κόρη του πρίγκιπα Andrew η οποία είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και δύο χρόνια, δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία κρατάει ένα ζευγάρι μικρά παπουτσάκια… που ωστόσο, δεν προσδιορίζουν το φύλο του μωρού.  

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε την πρώτη της έξοδό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, πηγαίνοντας για φαγητό με τον γαμπρό της, σύζυγο της Βεατρίκης, Edoardo Mapelli Mozzi, στο Harry’s Bar στο Mayfair όπου συνάντησαν ένα φίλο τους. Πέραν του ότι η πριγκίπισσα φορούσε ένα total black σύνολο, εμείς διακρίναμε μια καμπύλη στην κοιλίτσα της, και έχουμε να πούμε πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!  

Φυσικά, η Ευγενία δεν παρέλειψε να φορέσει τη μάσκα της κατά της πανδημίας, για να προστατέψει τόσο τον εαυτό της, όσο και το παιδάκι που θα φέρει σύντομα στον κόσμο.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beatrice and Eugenie (@beatriceandeugenie.ofyork) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ