ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πρόεδρος: Σε ρόλο διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Σταδίου Βορόκληνης σε Δημοτικό Στάδιο «Κυριάκος Χρίστου» εις μνήμη του μοναδικού αγνοούμενου της κοινότητα και απηύθηνε χαιρετισμό.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής μέρας, είδαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να επισκέπτεται μια ομάδα μικρών ποδοσφαιριστών. Η παρουσία του στο γήπεδο, κρατώντας την σφυρίχτρα και συμμετέχοντας στο παιχνίδι με τα παιδιά, αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα υποστήριξης και ενθάρρυνσης των νέων σε αθλητικές δραστηριότητες και δημιουργική έκφραση.

Μάλιστα, τα παιδιά φορούσαν μπλουζάκια εις μνήμη του αγωνιστή Κυριάκου Μάτση με τον Χριστοδουλίδη να αναφέρει, «Το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Βορόκληνης, που μετονομάζεται σε «Κυριάκος Χρίστου» έρχεται να προσθέσει στα αναπτυξιακά έργα της κοινότητας μας, αλλά κυρίως να ενισχύσει τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, για μια κοινωνία βασισμένη στην αλληλεγγύη, τη συνεργασία και την ελπίδα». 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θέλει να εμπνέει και να βοηθάει τους νέους και με τη συμμετοχή τπυ στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τους νέους που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της κοινωνίας, τη δημιουργική γενιά του αύριο που αλλάζει την Κύπρο δείχνει την αγάπη του στους νέους. Τα «Βραβεία Νεολαίας» αναδεικνύουν το θάρρος και την καινοτομία των νέων που δρουν, πρωτοτυπούν και εμπνέουν ως παραδείγματα.

Η βασική αξίωση των βραβείων είναι να ενθαρρύνουν τους νέους να αναγνωρίσουν τις ικανότητές τους και να επιδείξουν αφοσίωση στα ταλέντα τους, καθώς και να ενεργοποιηθούν δημιουργικά για το καλύτερο, στους τομείς με τους οποίους ασχολούνται.

Κρατώντας τη σφυρίχτρα στο χέρι και τη μπάλα ψηλά, άρχισε να δίνει εντολές και να καλεί αποφάσεις όπως αληθινός διαιτητής. Ήταν μια απόδειξη της αθλητικής του φιλοδοξίας ή απλά μια έξυπνη κίνηση για να δείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, δεν θα το μάθουμε ποτέ.  Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Αντίθετα, βούτηξε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι. Μπορεί να μην ήταν ο πιο γρήγορος ή ο πιο επιδέξιος παίκτης εκεί, αλλά σίγουρα ήταν ο πιο ενθουσιώδης. 

Ανάμεσα στα παιδιά, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έδειχνε χαρούμενος, ανεμπόδιστος και γεμάτος ενέργεια. Με τη στήριξή του, έδειξε ότι η πολιτική δεν πρέπει να είναι μόνο σοβαρή, αλλά μπορεί επίσης να είναι και αστεία και διασκεδαστική όταν έχει να κάνει με παιδιά. 

Μέσα από την τέτοια ενέργεια αρχηγών, οι νέοι ενθαρρύνονται να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και να είναι πηγή έμπνευσης και καινοτομίας για την κοινότητά τους και την κοινωνία γενικότερα. Τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ενίσχυση του θετικού πνεύματος και της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα «Βραβεία Νεολαίας 2024», τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή την Τετάρτη 10 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στις 19:00.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS