ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Προληπτικά σε νοσοκομείο ο Τrump

Θα μεταφερθεί σε ειδική σουίτα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed στο Μέριλαντ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump θα μεταφερθεί σε ειδική σουίτα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed στο Μέριλαντ, ως «προληπτικό μέτρο» μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό, δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Οι γιατροί συνέστησαν τη μεταφορά του Αμερικανού προέδρου, προκειμένου ο κ. Τραμπ να μπορεί να λάβει άμεση φροντίδα εάν χρειαστεί, δήλωσε ο αξιωματούχος. ΟTrump αναμένεται να παραμείνει για μερικές ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο, κατά τον ίδιο αξιωματούχο.

Θεραπεία με κοκτέιλ αντισωμάτων
Νωρίτερα, ο γιατρός του Αμερικανού προέδρου δήλωσε ότι ο Donald Trump αισθάνεται κόπωση, αλλά έχει καλή διάθεση και λαμβάνει θεραπεία για τον κορωνοϊό. Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, ο Trump λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία με πολυκλωνικά αντισώματα. Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς πέραν του ζητήματος της υγείας του ενοίκου του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ απέχουν ένα μήνα από τις προεδρικές εκλογές και γεννώνται ερωτήματα για το πώς αυτές θα επηρεαστούν.

Στο μεταξύ, αρνητικό ήταν το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η σύζυγός του.

Αρνητικό, επίσης, ήταν το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Αρνητική στην COVID-19 βγήκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, καθώς και ο σύζυγός της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS