ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Oι πιο επικές στιγμές στην τηλεόραση που πρέπει να δεις

Ας θυμηθούμε μερικές από αυτές.

newsroom must

Τα γεγονότα που συνέβησαν on camera και που μας έχουν κάνει να γελάσουμε, να απορήσουμε, να γουρλώσουμε το μάτι από τσαντίλα, ίσως και να σκεφτούμε να πετάξουμε την τηλεόραση (και κυρίως ό,τι έχει μέσα) από το παράθυρο είναι πάμπολλα. Κάνουμε μία αναδρομή σε κάποια ομολογουμένως επικά.

Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά:

Τζένη Χειλουδάκη Vs Τζούλια Μπάρκα.

“Μωρή από ‘δω ξ@@@@@, πτου” έλεγε κάποτε η Τζένη και το σύσσωμο το ΕΣΡ έτριβε τα χεράκια του. Η “χρυσή εποχή της τηλεόρασης”, εκεί στην αρχή των 00s είχε για κεντρικό frame μια ντουζίνα “κίτρινα” παράθυρα. Μετά έγιναν όλα καθωσπρέπει και πολύ βαρετά.

Η σαβούρα του εφευρέτη.

Φαινόταν ότι κάτι δεν θα πάει καθόλου καλά από την πρώτη στιγμή που ο γλυκός μας εφευρέτης πάτησε το γκάζι στο υβριδικό του παπάκι. Πράγματι η επίδειξη του δίτροχου που κινείται με νερό εξελίχθηκε στο πιο τραγελαφικό σκηνικό που έχει ζηστεί σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση. Κρίμα για τον άνθρωπο, συμπαθέστατος.

Η Νανά Παλαιτσάκη Φράνκα Ράιτ

Από πού να πρωτοπιάσεις το νήμα αυτής της ετεροντροπής. Από τη μία η κηδεία του Παντελή Παντελίδη live, από την άλλη η Νανά Παλαιτσάκη με τρεμάμενη φωνή να μας ενημερώνει πως η Franka Wright της έστειλε μήνυμα μαζί με τον David Gilmour και πως “όλοι οι οπαδοί των club των Pink Floyd ανά τον κόσμο” παρακολουθούν Αποκαλυπτικά και δίνουν συγχαρητήρια για τη μετάδοση. “Φράνκα, Ντέβιντ Γκίλμουρ φχαριστούμε για όσα μας δώσατε”( FACEPALM). Το ακόμα χειρότερο ήρθε όταν η Νανά έδειξε μια φωτογραφία ενός ανθρώπου που δεν ήταν ο Gilmour, ο οποίος κατόπιν βγήκε έξαλλος στο Facebook και ζήτησε από τη Νανά να σταματήσει ό,τι κάνει. Ύβρις- Νέμεσις- Τίσις.

 Η διπλή επίθεση Κασιδιάρη

Τι να πούμε εδώ τώρα. Σκοτάδι μαύρο και πυκνό. Ένα ακραίο περιστατικό στο οποίο ποτέ δεν δόθηκε το βάρος και η σημασία που έπρεπε κι αυτό γιατί κατά κανόνα όταν ένα γεγονός, ακόμα και το πιο ολέθριο, περνάει μέσα από το φίλτρο της τηλεοπτικής εικόνας, αυτόματα δείχνει λιγότερο ρεαλιστικό και επικίνδυνο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS