ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Σε ποια χώρα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Μαζί με την σύζυγό του, αλλά χωρίς τα υπόλοιπα αγαπημένα του πρόσωπα θα περάσει την γιορτή του ο Νίκος Αναστασιάδης.

Δέσποινα Άσπρου

Αναμφίβολα οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε να περνάμε την ημέρα των γενεθλίων και της ονομαστικής μας γιορτής μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αφού ως γνωστό είναι δύο καλές ευκαιρίες ώστε να περάσουμε όμορφα τον χρόνο μας μαζί με τα μέλη της οικογένειάς μας και τους καλούς μας φίλους. Όταν ωστόσο υπάρχουν υποχρεώσεις στην μέση, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να συμβεί και σαφώς, είναι απολύτως λογικο. 

Ανήμερα λοιπόν της ονομαστικής του εορτής, 6 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, βρίσκεται μαζί με την σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη στην Αλβανία και πιο συγκεκριμένα, στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων στα Τίρανα.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, το περιθώριο της Συνόδου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει διμερή συνάντηση με την  επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Zeljka Cvijanovic. 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο οποίος συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, είπε τη Δευτέρα ότι στόχος της Συνόδου είναι να επιβεβαιωθεί εκ νέου η σημασία της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, «μιας περιοχής με σαφή ευρωπαϊκή προοπτική». Σημείωσε πως πρόκειται για την πρώτη Συνοδό Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται σε χώρα της περιοχή.

Στην Αλβανία τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν, επίσης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS