ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Sold out και επίσημα τα εισιτήρια του Madwalk

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Cyprus Madwalk by Gliss έχει ξεκινήσει, με τους λάτρεις της μόδας και της μουσικής να περιμένουν αγωνιωδώς τη φαντασμαγορική βραδιά. 

Όσοι λοιπόν καταφέρατε να εξασφαλίσετε τα πολυπόθητα «χαρτάκια» τα οποία έγιναν ανάρπαστα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, είστε τυχεροί καθώς η πρώτη επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το δεύτερο Cyprus Madwalk by Gliss έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα και οι φαν της μόδας και της μουσικής φρόντισαν ν’ αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά.

Τα μόνα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι αυτά για τα οποία έχει ήδη γίνει κράτηση.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη 13 Μαΐου στο πιο φαντασμαγορικό event, όπου Κύπριοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές, πλαισιωμένοι από τραγούδια καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ως καλεσμένοι στο after party του Cyprus Madwalk by Gliss μαζί με όλους τους σταρ που δεν είναι άλλοι από τους Δέσποινα Βανδή, Demy, Ήβη Αδάμου, Shaya, Βαλάντω, Μελίνα των Vegas, Ελευθερία Ελευθερίου, Josephine και τoν γνωστό DJ Mark F. Angelo.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS