ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στέλλα Μιζεράκη: Περιγράφει το μοιραίο βράδυ που έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Στέλλα Μιζεράκη. Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα μίλησε για το μοιραίο βράδυ που έμελλε να ήταν και το τελευταίο του 29χρονου, περιγράφοντας συγκινημένη όσα προηγήθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του.

''Ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ δυσάρεστο και για μένα φυσικά και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο και τόσο ξαφνικά και σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι πραγματικά να μην μάθει κανείς πώς είναι να το νιώσεις αυτό, την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου.

Εκείνη η βραδιά ήταν πολύ ωραία, διασκεδάζαμε… Εγώ έφυγα από το πάρτι για να παραλάβω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο και μετά ενημερώθηκα γι’ αυτό. Το πάρτι το είχε ετοιμάσει η μητέρα του και κάτι φίλες της και ο Πάνος υποψιαζόταν ότι μπορεί να του κάνουμε έκπληξη, μου το έλεγε. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε κι έγινε αυτό. Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα. Ήταν πάρα πολύ νωρίς το πρωί, ξημερώματα. Με πήρε τηλέφωνο η Τζούλια, από το παιχνίδι, και μου το είπε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο, του το είπα και πήγε από εκεί να δει αν ισχύει. Βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε,'' ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS