ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο viral video της ημέρας ένας ιερέας ψεκάζει αγιασμό με... νεροπίστολο!

Ένας ιερέας στις ΗΠΑ φοράει τα γάντια του και χρησιμοποίησε νεροπίστολο για να ρίξει αγιασμό

Δέσποινα Άσπρου

Δεν ξέρουμε αν φταίει η καραντίνα ή ευρηματικότητα υπήρχε πάντα στο αίμα των ανθρώπων... ωστόσο το τελευταίο διάστημα, είδαμε πολλά - μα πάρα πολλά. Ένας ιερέας λοιπόν, αποφασίζοντας μάλλον να πάρει το level ακόμη πιο ψηλά, αποφάσισε να τηρήσει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω του κορωνοϊού και για ρίξει αγιασμό στους πιστούς... χρησιμοποίησε ένα νεροπίστολο. Ω, ναι! Καλά διαβάσατε.

Αναλυτικότερα, ο ιερέας που βρίσκεται στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, θέλοντας να βρει έναν τρόπο να συνεχίσει να αγιάζει τους πιστούς κατά την διάρκεια του Πάσχα πάρα την πανδημία του κορωνοϊού, φόρεσε την μάσκα του, τα γάντια του και την ασπίδα προσώπου και αποφάσισε να εκτελέσει το έργο του, ρίχνοντας αγιασμό από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου που περνά μπροστά από τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μπορεί οι εικόνες να άργησαν λίγο να έρθουν στην επιφάνεια, ωστόσο μόλις ήρθαν, έγιναν viral!

Όπως είπε ο αιδεσιμότατο Timothy Pelc στο BuzzFeed News ανησυχεί λίγο για το πώς μπορεί να αντιδράσει το Βατικανό όταν θα κυκλοφορούσαν ευρέως οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο που τον δείχνουν να ψεκάζει αγιασμό με νεροπίστολο. Όμως, είπε πως «δεν έχει ακούσει ακόμη τίποτα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS