ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συνάντηση τιτάνων: Βίσση και Βανδή μαζί στο The Voice

«Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή θα συναντηθούν μέσω... Αντώνη Ρέμου #meletiseto» ήταν η ενημέρωση που είχαμε πριν λίγο στο twitter, ωστόσο η μεγάλη συνάντηση είναι απλώς μια καλή ιδέα στο μυαλό του Αντώνη Ρέμου.

Ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ των δύο τραγουδιστριών, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου (που πήγε σε ινστιτούτο για πεντικιούρ) και της Φαίης (που τον παρότρυνε), σχολίασε τη φετινή συνεργασία του με Βίσση και Βανδή και είπε χαριτολογώντας πως μπορεί η Άννα να μην δέχτηκε τη θέση της coach στο The Voice, αλλά θα βρουν τρόπο να την πείσουν να πάει.

Πολύ μας αρέσει το σκηνικό με την Βανδή σε ρόλο κριτή-coach και την Άννα σε guest εμφάνιση να ερμηνεύει live (επειδή μπορεί) τις επιτυχίες της. Το καλύτερο μας θα είναι αν η coach επιχειρήσει έστω και για αστείο να κάνει κριτική στην εμφάνιση της «απόλυτης».

Να σημειώσουμε μόνο, πως όταν η Άννα Βίσση ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του πρωινάδικου κάτι σχετικό με το μουσικό τάλεντ σόου, απάντησε ή καλύτερα ενημέρωσε πως το νέο ντουέτο της με τον Αντώνη Ρέμο «Ένα ή κανένα» έχει ήδη κυκλοφορήσει!

Αλήθεια λέει, το ακούσαμε κι εμείς στο ραδιόφωνο το μεσημέρι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS