ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Δέσποινα Άσπρου

Πνεύμα εμψύχωσης και θετικότητας από την ομάδα του ''Dreams can't be quarantined''

"Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα" μας λένε ο ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης Αρης Κατσιγιάννης και η ομάδα του μέσα από το υπέροχο και γεμάτο αισιοδοξία βίντεο που δημιούργησαν με τίτλο "Dreams can't be quarantined" και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους. 

Μπορεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού να άλλαξε όχι απλώς την καθημερινότητά μας, αλλά και καθετί που είχαμε ως δεδομένο, ωστόσο τα όνειρα και οι ελπίδες μας δεν πρόκειται να πεθάνουν ποτέ. Κάθε άλλο. Η καραντίνα, ίσως, είναι η αφορμή να αντιληφθούμε πως "Ποτέ τίποτα δεν έχει κατακτήσει το δικαίωμα να ζούμε και πως η κάθε πρόκληση συνοδεύεται με την κατάλληλη δύναμη για να την καταπολεμήσουμε".  

Μέσα από το viral video -που μέχρι στιγμής ξεπέρασε τις 58 χιλιάδες προβολές- καλούμαστε όλοι να αποδράσουμε σε ένα απίθανο μέρος, όπου ο ήλιος λάμπει και η θάλασσα είναι καταγάλανη, δείχνοντας πλάνα από το προσωπικό του αρχείο, από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.  

 Σε επικοινωνία που είχαμε με την  Ιωάννα Τραφαλή, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μέλος της δημιουργικής ομάδας του βίντεο, μας αποκάλυψε πως "η έμπνευση για αυτό το βίντεο ξεκίνησε με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Λίγο πριν ανακοινωθούν τα μέτρα,  ο Άρης Κατσιγίαννης σκέφτηκε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι ωραίο που θα περάσει ένα εμψυχωτικό μήνυμα στον κόσμο. Να πάρουμε αυτό το άσχημο γεγονός που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Στο εγχείρημά μας καθοριστικό ρόλο είχε και το ότι ο Άρης και η δημιουργική του ομάδα που αποτελείται από τον Άρη Ζιωτόπουλο και τον Τηλέμαχο Κατσιγιάννη είχαν πάνω από 16.000 πλάνα από ταξίδια που είχαν κάνει για δουλειά αλλά και από ταξίδια αναψυχής - οπότε ήταν η ευκαιρία να τα αξιοποιήσουμε. Κάπου εκεί μπήκα και εγώ στο "παιχνίδι"  και έκανα το copywriting.  Ακολούθησε το VoiceOver, ο τίτλος και έπειτα η γραπτή και προφορική επικοινωνία αυτού του project". 

Όπως μας ανέφερε η Ιωάννα, μέσω αυτού του βίντεο ο Άρης Κατσίγιαννης και η ομάδα του θέλουν να μοιράσουν το καθολικό μήνυμα ότι τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα και ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τον ιό και όλη αυτή την κατάσταση να μας σκοτώσει τα όνειρα. Είναι θερμοί υποστηρικτές ότι αυτό ακριβώς χρειάζεται ο κόσμος αυτή την δύσκολη περίοδο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στο τέλος του βίντεο, διάφοροι άνθρωποι από κάθε μεριά του κόσμου, κρατούν ένα χαρτί με γραμμένη την χώρα προέλευσής τους και στέλνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα, αποδεικνύοντας πως σε αυτή την μάχη, είμαστε όλοι μαζί. Απολαύστε το βίντεο και αν επιθυμείτε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας και σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα μαζί τους. 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ