ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Tα σημεία για rapid test την Κυριακή 07/02

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις/επαγγελματικούς κλάδους που επαναδραστηριοποιούνται στις 8 Φεβρουαρίου θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test αντιγόνου μέχρι αύριο, 7 Φεβρουαρίου, πριν την επιστροφή τους στον χώρο εργασίας τους. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σε εξέλιξη το παγκύπριο πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του Υπουργείου Υγείας, που στοχεύει στη διασφάλιση της ασφαλούς και ομαλής επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων.

Για να καταστεί εφικτός ο έλεγχος όλων των εργαζόμενων που θα επανέλθουν στον εργασιακό τους χώρο τη Δευτέρα, έχει γίνει ομαδοποίηση των εργαζομένων αλφαβητικά με βάση το επίθετό τους, ως ακολούθως:

Καλούνται όσοι εργαζόμενοι δεν προσήλθαν για εξέταση τις προηγούμενες ημέρες, να το πράξουν αύριο, αφού προϋπόθεση για να επανέλθουν στην εργασία τους, είναι η προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος rapid test.

Το πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων διενεργείται ταυτόχρονα με το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, οι μονάδες δειγματοληψίας ενισχύονται και αυξάνονται σε 62 σε όλες τις Επαρχίες και σε διευρυμένο ωράριο. Στον πιο κάτω πίνακα αναφέρονται οι τοποθεσίες και το ωράριο λειτουργίας των μονάδων δειγματοληψίας:




NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS