ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τέμπη: Η αδελφή του Κυπριανού παρέλαβε το πτυχίο του

Η συγκινητική στιγμή για την οικογένεια του αδικοχαμένου Κυπριανού.

Μαρία Καραμάνου

Έξι μήνες πέρασαν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που πήρε τη ζωή 57 ανθρώπων και έφερε τη θλίψη στα πρόσωπα πολλών οικογενειών. Ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους βρισκόταν και ο Κυπριανός Παπαϊωάννου. Προσφατα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου ο Κοσμήτορας της σχολής παρέδωσε το πτυχίο του Κυπριανού στην αδελφή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ίδια, «Σήμερα παρέλαβα το πτυχίο σου Κύπρο Παπαϊωάννου μου. Βέβαια εσύ πήρες το πτυχίο της ζωής, το πέρασες με άριστα και ζεις τώρα στο για πάντα... Αλλά και πάλι συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε τη Νομική Σχολή ΑΠΘ που σε τίμησε με τον τρόπο αυτό».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής, Παναγιώτης Γκλαβίνης βρέθηκε στην Κύπρο για την κηδεία του Κυπριανού και δήλωσε πως, «Ο πατέρας Χριστόδουλος (πατέρας του Κυπριανού) μάς έστειλε το παιδί του εδώ να το σπουδάσουμε. Η περίπτωση αυτή δεν είναι η ίδια με τα άλλα τα παιδιά που και όλοι είχαν το ίδιο ατύχημα και τις ίδιες συνέπειες. Πρόκειται για έναν Κύπριο. Ήρθε στην Ελλάδα να τον σπουδάσουμε και εμείς τον επιστρέψαμε πίσω νεκρό. Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Θα περίμενε λοιπόν κανείς μια αντίδραση. Εγώ την ανέμενα και αυτό το οποίο με συγκλόνισε, και πρέπει να το πω, είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι το φέρετρο του Κυπριανού ήταν πάνω σε μια ελληνική σημαία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS