ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Το αντίο του Νίκου Αναστασιάδη στην Άλκηστη Παυλίδου

Το μήνυμα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και της Στέλλας Κυριακίδου

To αντίο του στην Άλκηστις Παυλίδου είπε και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αποτίοντας φόρο τιμής σε μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του τόπου μας.

Μέσα από το Twitter έγραψε ο πρόεδρος «Είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα το θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου, της κορυφαίας ηθοποιού που μας χάρισε αμέτρητες ερμηνείες στο θέατρο και την τηλεόραση. Ειλικρινή συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά της όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο του τόπου μας. Αιωνία ας είναι η μνήμη της.»

Δεν ήταν ο μόνος όμως αφού και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος άφησε το δικό του μήνυμα για την ηθοποιό γράφοντας
«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου, της σπουδαίας αυτής ηθοποιού, που η προσφορά της στον πολιτισμό και στην κοινωνία ήταν τεράστια. Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη»

Τέλος η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης Στέλλα Κυριακίδου αποχαιρέτησε και εκείνη την Άλκηστη με ένα μήνυμα που συγκινεί.

«Μολις το διάβασα. «Έφυγε» από τη ζωή η αγάπημενη μας Άλκηστις Παυλίδου!
Μια φίλη, μια μαχήτρια της ζωής, που για 12 χρόνια, από την πρώτη μέρα διάγνωσης έδινε την δίκη της μάχη με αξιοπρέπεια, δύναμη και απέραντο χιουμορ. Παράδειγμα για πολλές γυναίκες. Σε ευχαριστούμε Άλκηστις μας για τα τόσα χαμόγελα που μας χάρισες και θα συνεχίσεις να μας χαρίζεις, την ζεστασιά και την ευαισθησία σου. Τα θερμά μας Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια - αιώνια της η μνήμη.»

Μολις το διάβασα. «Έφυγε» από τη ζωή η αγάπημενη μας Άλκηστις Παυλίδου! Μια φίλη, μια μαχήτρια της ζωής, που για 12...

Δημοσιεύτηκε από Stella Kyriakides στις Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση