ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το Artnaldas συνδυάζει άψογα την εμπειρία του καφέ και των γκουρμέ απολαύσεων με το shopping

Το πολυμορφικό αυτό μαγαζί, που σχεδίασαν οι MOB, είναι ιδανικό σημείο συνάντησης κάθε ώρα της ημέρας.

Wiz Guide

Τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά απογεύματα γίνονται πολύ πιο όμορφα στην αυλή του Artnaldas, στο κέντρο της πόλης, η οποία παρεμπιπτόντως είναι το πρώτο σημείο στο μαγαζί που γεμίζει κάθε φορά.

Κόσμος που το επισκέπτεται το πρωί για έναν specialty καφέ ή μια λεμονάδα με μέντα, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα από τα διάσημα σάντουιτς, με πρώτα και καλύτερα το «Αγρός», που φτιάχνεται με προζυμένιο ψωμί ή αυτό με το pesto, ή και μία από τις σαλάτες που επίσης «φεύγουν» με τρελούς ρυθμούς. Κόσμος που γνωρίζει πολύ καλά πως το Artanldas, το πολυμορφικό αυτό μαγαζί, το οποίο σχεδίασαν οι MOB, συνδυάζει με τον πιο άψογο τρόπο την εμπειρία του καφέ και των γκουρμέ γαστρονομικών απολαύσεων, με το shopping.

Διαθέσιμα προς πώληση είναι πολλά και διάφορα εδώ, από χειροποίητα είδη, accessories, δώρα, design items για το σπίτι, κοσμήματα, τσάντες, γλάστρες, φωτιστικά, πίνακες και μικροέπιπλα, όπως επίσης και ορισμένα από τα home accessories που χρησιμοποιούνται και στο εστιατόριο-cafe, όπως τα εντυπωσιακά φλιτζάνια, τα οποία αποτελούν δημιουργίες μιας Κύπριας κεραμίστριας.

Απολαμβάνοντας καφέ, κρασί ή κοκτέιλ, σε αυτόν τον απαράμιλλης αισθητικής χώρο, θα σας δημιουργηθεί σίγουρα η ανάγκη να φύγετε με κάτι special στα χέρια για να το έχετε στο σπίτι, κάθε ώρα της ημέρας.

Info
Τηλ. 22350355
Αρνάλδας 2, Λευκωσία

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS