ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον πατέρα του Παντελή Παντελίδη

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του Παντελή Παντελίδη, ο Σταύρος Παντελίδης έφυγε από τη ζωή, λίγο μετά την νοσηλεία του στο ΚΑΤ όπου ήταν σε σοβαρή κατάσταση εδώ και μήνες, καθώς πολλά όργανά του υποστηρίζονταν μηχανικά.

Ο μικρότερος γιος του, Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε μιλήσει στο παρελθόν στο «Πρωινό» για την κατάσταση υγείας του πατέρα του . «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, με την οικογένεια του να φαίνεται συντετριμμένη μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS