ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τόμας Κίνγκστον: Έφυγε από τη ζωή στα 45 του

Οι φήμες για σχέση με την κρυφή σχέση του με την Πίπα και ο γάμος με την κόρη του πρίγκιπα Μάικλ.

Μαρία Καραμάνου

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου την ξαφνική απώλεια του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της λαίδης Γκαμπριέλα, κόρης του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ, ο οποίος είναι ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Κίνγκστον, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 45 ετών, ήταν γνωστός για τη διακριτική του παρουσία εντός των βασιλικών κύκλων, απολαμβάνοντας την εκτίμηση και το σεβασμό των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ο γάμος του με τη λαίδη Γκαμπριέλα το 2019 ήταν ένα γεγονός που είχε την παρουσία αρκετών σημαντικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, οι οποίοι παρευρέθηκαν χωρίς καμία δισταγμό. Η λαίδη Γκαμπριέλα, παρόλο που βρίσκεται μακριά στη γραμμή διαδοχής του θρόνου, απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης από τη βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη και σοκ στην οικογένεια, η οποία μέσω επίσημης ανακοίνωσης ζήτησε τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς της κατά τη δύσκολη αυτή στιγμή. Παρά την έλλειψη λεπτομερειών σχετικά με τα αίτια του θανάτου, οι αρχές έχουν αρχίσει ήδη την απαραίτητη έρευνα, αν και δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής πράξης.

Μόλις λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση, το ζευγάρι είχε παραστεί σε μια εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, δείχνοντας και πάλι την ισχυρή τους δημόσια παρουσία και την αφοσίωση στις κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό τόσο στην οικογένεια όσο και στον ευρύτερο βασιλικό και κοινωνικό κύκλο.

Η παρουσία της οικογένειας του στο μνημόσυνο τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η παρουσία του πρίγκιπα Μάικλ και της συζύγου του στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παρά την πρόσφατη και βαθιά προσωπική απώλεια, υπογραμμίζει τον βαθύ σεβασμό και τις ισχυρές δεσμούς που συνδέουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών. Η συμμετοχή τους στο μνημόσυνο, ακόμη και κατά τη διάρκεια τέτοιων δύσκολων περιστάσεων, δείχνει την αφοσίωσή τους στα καθήκοντα και τις παραδόσεις τους, καθώς και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η απουσία του πρίγκιπα William από το μνημόσυνο, όπως επισημαίνεται από την Daily Mail, και η διευκρίνιση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ πως οφείλεται σε «προσωπικό ζήτημα» και όχι σε κάποια ανησυχία, παρέχει μια διαφάνεια σχετικά με τις προκλήσεις και τις ισορροπίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην προσπάθειά τους να συνδυάζουν τα δημόσια καθήκοντα με τις προσωπικές υποχρεώσεις και προκλήσεις.

Η σχέση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την οικογένεια, ως νονός της Γκαμπριέλα, προσθέτει ένα επιπλέον στοιχείο στην ιστορία, καθιστώντας την συμμετοχή του πρίγκιπα Μάικλ και της συζύγου του στο μνημόσυνο ακόμα πιο σημαντική και συμβολική. Τα δεσμά αυτά υπενθυμίζουν την ενότητα και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζουν τις βασιλικές οικογένειες σε καιρούς προσωπικής αλλά και δημόσιας δοκιμασίας.

Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον

Ο Τόμας Κίνγκστον φαίνεται να ήταν ένας άνθρωπος με πολυσχιδή και ενδιαφέρουσα καριέρα, που καλύπτει τόσο τον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα, με μια σημαντική περίοδο αφιερωμένη στη διπλωματία και την ασφάλεια, καθώς και στα χρηματοοικονομικά. Η καταγωγή του από μια επιτυχημένη δικηγορική οικογένεια στην αγγλική επαρχία, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή του εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, παρέχει μια στέρεη βάση για την ποικιλία των επαγγελματικών του επιτευγμάτων.

Η υπηρεσία του στη Μονάδα Διπλωματικών Αποστολών του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, με αποστολή στη Βαγδάτη, υποδηλώνει μια αφοσίωση σε δύσκολες και υψηλού κινδύνου αποστολές, όπως η απελευθέρωση ομήρων. Αυτή η εμπειρία, ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον όπου η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό ζήτημα και η απειλή για τη ζωή είναι συχνή, δείχνει μεγάλη γενναιότητα και αντοχή.

Η μετάβασή του στα χρηματοοικονομικά, με τη θέση του διευθυντή στην Devonport Capital, μια εταιρεία που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση, αντανακλά μια επιτυχημένη μετάβαση στον ιδιωτικό τομέα, ενώ διατηρείται η εμπλοκή του σε υψηλού επιπέδου και πολυπλοκότητας δραστηριότητες. Η διαδρομή του Κίνγκστον δείχνει μια επιδίωξη για διαρκή προκλήσεις και την ικανότητα να προσαρμόζεται και να επιτυγχάνει σε διάφορα περιβάλλοντα, από την απόλυτη ανασφάλεια ενός πολεμικού θεάτρου μέχρι την πολυπλοκότητα των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών.

H φήμες για σχέση με την Πίπα Μίντλετον

Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του Τόμας, όπως περιγράφονται από την Daily Mail, αντανακλούν την εικόνα ενός ανθρώπου με έντονη κοινωνική παρουσία και σεβασμό από τον κοινωνικό του περίγυρο, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η σχέση του με την Πίπα Μίντλετον, αδελφή της Kate Middleton, Δούκισσας του Κέμπριτζ, και η κοινωνική του ζωή που συχνά περιλαμβάνει μέλη της βασιλικής οικογένειας, υποδηλώνουν μια στενή σχέση με αυτό τον κύκλο. Ο Τόμας και η Πίπα λέγεται ότι είχαν το 2011 ένα σύντομο ειδύλλιο, αν και αυτός αρνήθηκε ότι είχαν κάποια σχέση.

Η περιγραφή του ως ενός ανθρώπου που καταφέρνει να διατηρεί καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους του και να κερδίζει τον σεβασμό και τη συμπάθεια των ανθρώπων γύρω του, επιβεβαιώνει την εικόνα ενός ανθρώπου με υψηλές ανθρωπιστικές αξίες και προσωπικότητα που ακτινοβολεί θετικότητα. Το να χαρακτηρίζεται ως «τζέντλεμαν» και ως το είδος του ανθρώπου που θα ήθελε κάποιος να συστήσει στη μητέρα του, αντανακλά μια παραδοσιακή αξία της βρετανικής κοινωνίας σχετικά με τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και τον καλό χαρακτήρα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS