ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

William και Harry: Μαζί σε εκδήλωση για την Diana

Ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστεί μέσω ζωντανής σύνδεσης, αφού ο πρίγκιπας William θα έχει αποχωρήσει από την αίθουσα.

Μαρία Καραμάνου

Καθώς οι εντάσεις που προκύπτουν από το «Kate-gate», όπως ονομάστηκε, συνεχίζουν να αναστατώνουν το βρετανικό βασιλικό παλάτι από τις 10 Μαρτίου, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα παρευρεθούν την Πέμπτη 14 Μαρτίου σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο, αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Diana.

Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση των δύο βρετανικών πριγκιπών από τότε που είχαν δημιουργηθεί βαθιές διαφορές μετά το «Megxit» του 2020. Η σχέση τους δεν έχει ακόμη επουλωθεί πλήρως. Η εκδήλωση «Diana Legacy Award» λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια και αποτελεί μια έκφραση τιμής προς τη μνήμη της αγαπημένης πριγκίπισσας. Η οργάνωση πίσω από αυτό το γεγονός αποσκοπεί στο να αναδείξει νέους ανθρώπους που έχουν συμβάλει στον κοινωνικό και ανθρωπιστικό τομέα με το έργο τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας William. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια, θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς θα έχει ήδη αποχωρήσει ο αδελφός του από την αίθουσα. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναμένεται να αναφερθεί στα 25 χρόνια δράσης της φιλανθρωπικής οργάνωσης και να απονείμει βραβεία σε 20 νέους για τις προσφορές τους σε διάφορους τομείς.

Στην εκδήλωση αυτή δεν θα παρευρεθεί η σύζυγος του πρίγκιπα, Kate Middleton, η οποία αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει βρεθεί στο επίκεντρο του «photogate» από τις 10 Μαρτίου, λόγω μιας ρετουσαρισμένης οικογενειακής φωτογραφίας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι. Παρόλο που η Kate ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτογραφία, υπήρξαν κατηγορίες εναντίον του μελλοντικού βασιλιά διότι δεν υπερασπίστηκε δημόσια την ευάλωτη σύζυγό του.

Η αντίδραση του βρετανικού Τύπου συνίσταται στην παρατήρηση ότι ούτε ο William ούτε ο Harry φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να είναι παρόντες στην ίδια εκδήλωση, ούτε καν εξ αποστάσεως. Αυτό είναι αξιοσημείωτο, καθώς στο παρελθόν συνήθιζαν να συμμετέχουν από κοινού και να φωτογραφίζονται μαζί με τους βραβευθέντες. Ένα άρθρο της Daily Mail προσθέτει στοιχεία, συμπεριλαμβάνοντας μια φωτογραφία των δύο πρίγκιπων ως παιδιά, μαζί με τη μητέρα τους κατά τις διακοπές τους στη Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, ο πρίγκιπας Harry θα παίξει ενεργό ρόλο στην εκδήλωση, λαμβάνοντας μέρος μέσω ζωντανής σύνδεσης με τους νέους που βραβεύονται για τις επιτυχίες τους. Τα βραβεία είναι στοχευμένα στην ιδέα της πριγκίπισσας Diana ότι οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τον κόσμο. 

Σε όλη τους τη ζωή, ο William και ο Harry ήταν στενοί, ειδικά μετά τον χαμό της μητέρας τους το 1997. Τότε, ο William ήταν 15 ετών και ο Harry 12. Πηγές που βρίσκονται κοντά στο παλάτι υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις των δύο πριγκιπών άλλαξαν το 2018, μετά τον γάμο του Harry με την αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS