ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Women's day giveaway από το must και την Payot

Με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας, το must χαρίζει σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα luxury προϊόν της Payot αξίας €126 με χρυσό στη σύνθεσή του.

newsroom must

Με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου το must χαρίζει σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα luxury προϊόν της Payot αξίας €126 με χρυσό στη σύνθεσή του.

Payot L´Authentique Regenerating Gold Care Skin Serum
Το Payot L'Authentique Gold Care αποτελεί ένα αριστούργημα της Payot, με σύμπλεγμα φυτικών βλαστοκυττάρων Saponaria και σωματιδίων καθαρού χρυσού. Είναι ένα booster προσώπου για τα κύτταρα της επιδερμίδας, που δρα εσωτερικά μέσα στο δέρμα για να ενισχύσει την αυτο-αναγεννητική του δύναμη και αφήνει μια όμορφη και λεία επιδερμίδα. Έχει βελούδινη υφή και απαλό άρωμα.

Εάν θέλεις να είσαι εσύ η τυχερή τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

1. Follow το account του must στο Instagram.

2. Like στη φωτογραφία της Payot και Tag 2 φίλες σου.

3. Share το post στα Stories σου.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 3 Μαρτίου και λήγει την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 11 π.μ.

Η Payot Cosmetics είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες καλλυντικών στη Γαλλία η οποία δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1920 από τη Nadia Payot στην δική της κουζίνα. Μια από τις πρώτες γυναίκες γιατρούς που αποφοίτησαν ποτέ από τη Ιατρική Σχολή της Λωζάνης, η Nadia ανέπτυξε μια φιλοσοφία ομορφιάς βασισμένη σε κάτι που αποκαλούσε «φυσική κουλτούρα» και πάνω σε αυτό βασίστηκε και δημιούργησε τις πρώτες κρέμες και προϊόντα καθαρισμού. Ανοίγοντας το πρώτο σχολείο ομορφιάς, η Nadia Payot έγινε γρήγορα μια σημαντική προσωπικότητα στον τομέα της κοσμετολογίας και η κληρονομιά της ζει ακόμα με την απίστευτα μεγάλη και θαυμάσια σειρά προϊόντων ομορφιάς Payot.

Η Payot προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική σύνθεση και περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, αυτά είναι βότανα, φυτά και μέταλλα που συνδυάζονται για να μεγιστοποιήσουν την επίδραση σε όλους τους τύπους δέρματος. Είναι πολύ αποτελεσματικά στην αφυδάτωση, την ευαισθησία, την απώλεια φρεσκάδας και τα συμπτώματα ακμής. Τα προϊόντα της Payot Cosmetics ελέγχονται δερματολογικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

*Τα προϊόντα Payot διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα PERFECT U.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση