ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

World Music Awards: Ποιοι Έλληνες διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου άνδρα τραγουδιστή;

Είναι ευρέως γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, έχουν δόξα, φήμη και στο ενεργητικό τους μετράνε δεκάδες επιτυχίες. Ο πρώτος, πέρα από το τραγούδι, δοκιμάζεται και στην υποκριτική αποσπώντας μάλιστα πολύ θετικές κριτικές.

Ο δεύτερος κατάγεται από την Κύπρο και θεωρείται ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ στο ενεργητικό του απαριθμεί δεκάδες επιτυχίες.

Ο τρίτος και μικρότερος σε ηλικία αν και βγήκε μέσα από reality, εντούτοις, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει αγαπητός στο νεανικό κοινό, ενώ τα τραγούδια του παίζουν δυνατά από όλα σχεδόν τα ραδιόφωνα.

Ο λόγος για τους Σάκη Ρουβά, Μιχάλη Χατζηγιάννη και Κώστα Μαρτάκη οι οποίοι μπήκαν στη λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και διεκδικούν στα παγκοσμίου φήμης World Music Awards τον τίτλο του Καλύτερου (Άνδρα) Τραγουδιστή στο Κόσμο.

Εκτός από τους τρεις Έλληνες τραγουδιστές το βραβείο διεκδικούν συμπεριλαμβάνονται και οι εξής: Robin Williams, PSY, Justin Timberlake, 50 Cent, Akon, Andrea Bocelli, Armin Van Buuren, Avicii, Bruce Springsteen, Bruno Mars, Calvin Harris, Chris Brown, David Bowie, David Guetta, Drake, Enrique Iglesias, Eminem, Eros Ramazotti, Flo Rida, Gotye, Jay-Z, Justin Bieber, Marc Antony και πολλοί άλλοι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS